Kirjallisuustapahtumat

Kirjallisuustapahtumat-kalenteri esittelee Suomessa järjestettäviä kirjallisuustapahtumia. Voit selailla tapahtumia kuukausi- tai viikkonäkymässä, ja klikkaamalla tapahtumaa saat lisätietoja. Kalenteri on saatavilla myös upokkeena, jonka voit liittää sivuillesi. Ylläpidosta vastaa Kirjasammon toimitus.
 

Turun Kirjamessut

Turku, Messukeskus
30.9. 10:00
1.10. 10:00
2.10. 10:00
Suomen vanhimmat kirjamessut järjestetään 30.9.–2.10.2022 teemalla kuvataiteet.

Turun Kirjamessut on merkittävä kulttuuritapahtuma, jossa kohtaavat kävijät, esiintyjät ja näytteilleasettajat.

Odotetussa tapahtumassa on mukana yli 800 esiintyjää ja satakunta näytteilleasettajaa ja lisää on vielä tulossa. Messuilla pääset tapaamaan kiinnostavimpia kirjailijoita, seuraamaan ajankohtaisia keskusteluja, hankkimaan kirjat messuhintaan sekä nauttimaan ainutlaatuisesta messutunnelmasta!

Vuoden 2022 teema on kuvataiteet

Turun Kirjamessut, ohjelmajohtaja, kirjailija Vilja-Tuulia Huotarisen johdolla haluaa laventaa ihmisten käsitystä kirjallisuudesta taiteenlajina ja tuoda esiin sen luontaisesti monitaiteellisia ulottuvuuksia sekä palvella kulttuuria laajasti kuluttavaa yleisöä. Tänä vuonna messujen poikkitaiteelliseksi pääteemaksi valittu kuvataiteet pitää sisällään eri maalaustaiteen lajit; veistostaiteet, piirustustaiteet, kuvituksen, valokuvauksen, sarjakuvataiteen ja graafiset taiteet.

(Kirjamessujen kotisivuilta)