Kirjallisuustapahtumat

Kirjallisuustapahtumat-kalenteri esittelee Suomessa järjestettäviä kirjallisuustapahtumia. Voit selailla tapahtumia kuukausi- tai viikkonäkymässä, ja klikkaamalla tapahtumaa saat lisätietoja. Kalenteri on saatavilla myös upokkeena, jonka voit liittää sivuillesi. Ylläpidosta vastaa Kirjasammon toimitus.
 

Radion lukupiiri

Radiossa / verkossa
13.2. 19:00
Radion Lukupiirissä 13.2. Eeva Joenpellon Vetää kaikista ovista

Tunnetko lohjalaiset romaanihenkilöt?

Tiedätkö sinä kuka on kukin Eeva Joenpellon Lohja-sarjassa? Vetää kaikista ovista -romaanista keskustellaan Yle Radio 1:n Lukupiiri-ohjelmassa lauantaina 13.2. klo 19 alkaen.

Lohja-sarjan aloittavan Vetää kaikista ovista -teoksen henkilöt olivat kirjan ilmestyessä vuonna 1974 joidenkin mielestä vähän liiankin tuttuja Lohjalta. Romaanin paikkojen ja henkilöiden esikuvat löytyvät 1970-luvun lohjalaisten mielistä ja kirjan sivuilta helposti. Vieläkö Vetää kaikista ovista -teoksen henkilöt, tarinat ja paikat löytyvät Lohjalta omasta tai perimätiedoista?

Yle Radio 1:n Lukupiiri Vetää kaikista ovista lauantaina 13. helmikuuta klo 19.00. Puhelinnumero suoraan lähetykseen on 09 -144 800. Ohjelman aikana voi keskustella myös verkossa osoitteessa yle.fi/kirjat
Ohjelman studiovieraina ovat kirjailija Selja Ahava ja Juha Hurme. Toimittaja Jukka Kuosmanen.

Kuva: Marja Niskanen / Yle