Kirjallisuustapahtumat

Kirjallisuustapahtumat-kalenteri esittelee Suomessa järjestettäviä kirjallisuustapahtumia. Voit selailla tapahtumia kuukausi- tai viikkonäkymässä, ja klikkaamalla tapahtumaa saat lisätietoja. Kalenteri on saatavilla myös upokkeena, jonka voit liittää sivuillesi. Ylläpidosta vastaa Kirjasammon toimitus.
 

Naantalin kirjajuhlat

Naantali
7.8. 12:00
8.8. 10:00
9.8. 10:00
Naantalin Kirjajuhlat tuo Suomen eturivin taiteilijat luonnonkauniiseen kulttuurikaupunkiin 7.–9. elokuuta.

Oleellinen osa ihmisyyttä kiteytyy tarinassa, on se sitten nuotion äärellä kerrottu juttu, ääneen luettu satu, äänikirjana kuunneltu dekkari tai nojatuolin uumenissa ahmittu klassikko. Iloa, lohtua, viisautta ja viihtymistä, kaikkea tätä on hyvä kirja. Lukeminen on parhaimmillaan hyvin terapeuttista. Paitsi yksilö, mutta myös yhteiskunta voi sitä paremmin, mitä enemmän on lukevia ihmisiä. Naantalin Kirjajuhlat haluaa olla osaltaan edistämässä lukemisen kulttuuria. Niinpä onkin erityisen hienoa, että olemme saaneet jo ensimmäisenä vuonna mukaan Suomen eturivin kirjailijat, näyttelijät sekä muusikot kertomaan kirjoistaan sekä tulkitsemaan tekstejään.

Naantalin Kirjajuhlat 7-9.8.2020 – kahden kirjoja ja kotiseutua rakastavan naantalilaisen paluumuuttajan toteutuva unelma! Valtakunnallisen tason kirjallisuustapahtuma saa päivänvalon Suomen ensimmäiseksi kirjailijaksi mainitun kirjailijan Jöns Budden kotikaupungissa!

(Teksti: naantalinkirjajuhlat.fi)