Mitä lukisin seuraavaksi? Kirjastojen Kirjasampo.fi auttaa sinua löytämään kiinnostavat kirjailijat, kirjat ja lukukokemukset.

Kirjallisuustapahtumat

Kirjallisuustapahtumat-kalenteri esittelee Suomessa järjestettäviä kirjallisuustapahtumia. Voit selailla tapahtumia kuukausi- tai viikkonäkymässä, ja klikkaamalla tapahtumaa saat lisätietoja. Kalenteri on saatavilla myös upokkeena, jonka voit liittää sivuillesi. Ylläpidosta vastaa Kirjasammon toimitus.
 

Kirjavat Kirjamessut

Haapavesi, Haapaveden opisto
23.3. 10:00
23.3.2019 järjestetään Haapaveden Opistolla kuudennet Kirjavat Kirjamessut. Messuilla kohtaavat kirjailijat ja kirjoittajat, kustantajat, kirjastolaiset sekä kirjaharrastajat niin Pohjanmaalta kuin kauempaa.

Kirjailijavieraiksi messuille tulevat Roope Lipasti, Katja Törmänen, Mika Kulju ja Marko Hautala. Lisäksi Seija Hankonen kertoo Pentti Haanpäästä, Pekka Törmä kyläkirjojen tekemisestä ja Essi Rahja lapsille lukemisen tärkeydestä.

Messuilla on mukana myyjiä ja näytteilleasettajia. Lapsille järjestetään ohjattua toiminnallista tekemistä messujen ajan ja lukuponi vierailee klo 12 - 14. Messuilla on kahvila ja Lönnin kartanossa on tarjolla edullinen lounas klo 11 - 13. Sadalle ensimmäiselle ilmainen kirjaämpäri.

Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Kirjavat kirjamessut -logo