Kirjallisuustapahtumat

Kirjallisuustapahtumat-kalenteri esittelee Suomessa järjestettäviä kirjallisuustapahtumia. Voit selailla tapahtumia kuukausi- tai viikkonäkymässä, ja klikkaamalla tapahtumaa saat lisätietoja. Kalenteri on saatavilla myös upokkeena, jonka voit liittää sivuillesi. Ylläpidosta vastaa Kirjasammon toimitus.
 

Tampere Kuplii

Tampere
20.3. 10:00
21.3. 10:00
22.3. 10:00
23.3. 10:00
24.3. 10:00
Sarjakuvafestivaali Tampere Kupliin teemana on tänä vuonna murros.

Tampere Kuplii tulee! Tapahtuman ajankohta on vanha tuttu maaliskuun loppupuoli, tarkemmin 20.3-24.3.2019.

Tampere Kupliin teemana on tänä vuonna murros. Teeman alle sopivat niin sarjakuvan yhteiskunnallinen murros kuin sarjakuvan rajojen, teemojen ja julkaisukanavienkin murros – kaikenlainen liike ja muutos sarjakuvassa ja sitä ympäröivässä kulttuurissa. Luvassa on jälleen mielenkiintoista ohjelmaa kaikenikäisille sarjakuvan ystäville teeman ympäriltä sekä kaikesta muusta sarjakuvaan liittyvästä - luentoja, näyttelyitä, paneeleita, akateemista ohjelmaa, cosplay-esityksiä sekä tietenkin Sarjakuva-Finlandia-palkinnon jakaminen.

Kupliin tapahtumapaikka on jälleen Tampere-talo, johon kokoonnumme lukemaan, kokemaan ja keskustelemaan sarjakuvista ja kaikenlaisesta niiden vierestä. Myös muualla Tampereella kuplitaan, mm. Tampereen yliopistossa ja pääkirjasto Metsossa.

Tampere kuplii 2019 -logo