Mitä lukisin seuraavaksi? Kirjastojen Kirjasampo.fi auttaa sinua löytämään kiinnostavat kirjailijat, kirjat ja lukukokemukset.
Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Frendejä, kundeja & megamokia

Tyyppi
romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
Book cover
Book cover
Eri kansikuvat esitetään isoina, kun osoitat tai klikkaat pikkukuvaa.
kuvaus
Då fick jag en idé.

Vad säger ni om att pierca naveln?

Det blev en förstummad tystnad. Något sådant hade de säkert inte väntat sig. Men jag hade funderat ett bra tag på att göra det. Det ingick i min nya image. Jag ville lämna den gamla Izzie bakom mig tillsammans med det gamla skolåret.

Izzie är rastlös och längtar efter att bli behandlad som en vuxen. Så hon bestämmer sig för att det är dags för en del förändringar. Men med den nya Izzie kommer nya problem. Först är det Josh Harper, en äldre kille som Izzie är beredd att göra nästan vad som helst för att imponera på. Sedan är det hennes mamma som motsätter sig alla förändringar. Och så är det den där kvällen hos Nesta när Izzie bestämmer sig för att blanda drinkar

Medan hon gör misstag i massor lär sig Izzie en hel del om sig själv och vad det innebär att växa upp men inte utan att stöta sig med nästan alla hon känner.

Möt pojkvänsproblem och kompisstrul i de träffsäkra och roliga böckerna om Lucy, Izzie, Nesta och TJ.
(B. Wahlströms)
Frendejä, kundeja -sarjassa seurataan pohjoislontoolaisten teinityttöjen elämää. Tyttöjen elämän täyttävät ihastukset ja horoskoopit, joskus perhehuolet ja kasvukivut. Kirjan päähenkilönä, minäkertojana, vuorottelevat 14-vuotiaat Lucy, Izzie, Nesta ja T. J. - Sarjan kuudennessa osassa turhautunut Izzie haluaisi, että häntä kohdeltaisiin jo kuin aikuista. Hän ryhtyy uudistamaan itseään, uudistussuunnitelmaan kuuluu mm. Josh, hieman vanhempi, mutta arvaamaton poika, sekä lävitys ja alkoholikokeilu.
(Lastenkirjainstituutti)
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.
julkaisut