Mitä lukisin seuraavaksi? Kirjastojen Kirjasampo.fi auttaa sinua löytämään kiinnostavat kirjailijat, kirjat ja lukukokemukset.
Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Varkaiden markkinat

Tyyppi
romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
Book cover
Book cover
Eri kansikuvat esitetään isoina, kun osoitat tai klikkaat pikkukuvaa.
kuvaus
Kesäisen Tukholman yli pyyhkäisee ennennäkemätön rikosaalto. Varkaat iskevät ökyrikkaiden koteihin ja vievät viileän asiantuntevasti mukanaan harkitun valikoiman taidetta, arvoesineitä ja viinikellareiden anteja - sen verran, mitä autotallissa kulloinkin olevaan autoon mahtuu. Tapauksia ryhtyy tutkimaan ylikomisario Ewa Johnsén miehineen.

Poliisin painiessa viinikellariliigan parissa Henric Gundell, arvostetun vakuutusyhtiön toimitusjohtaja, viettää johtoryhmän kanssa yhä enemmän aikaa suljettujen ovien takana. Uransa huipulla hän uskoo olevansa koskematon, mutta varkaiden markkinoilla ei säästy kukaan.

Jan Guillou iskee kipeästi ruotsalaiseen liikemieseliittiin ja on elämänsä vedossa kampittaessaan hyväosaisia rahapiirejä. Omaelämäkerrallisista romaaneista Pahuus ja Suuri paljastus tuttu kirjailijan alter ego Erik Ponti on jälleen kuvioissa mukana.
Tapahtumapaikat
Asiasana tai oma avainsana
Alkukieli
Tekstinäyte
Se vastasi onnistunutta sorsastusiltaa, jolloin oli saatu ammuttua parituhatta ankanrähjää. Vähennyskelpoinen kulu mutta kuitenkin. Maksullinen metsässtys teki varmaan parin miljardin liikevaihdon vuosittain, mutta silti myyjät halveksivat asiakkaitaan.
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.
julkaisut
Ensimmäinen julkaisu
kyllä
Ilmestymisaika
Sivumäärä
388
Kustantaja
Ilmestymisaika
Sivumäärä
400
Kustantaja
Kääntäjä