Mitä lukisin seuraavaksi? Kirjastojen Kirjasampo.fi auttaa sinua löytämään kiinnostavat kirjailijat, kirjat ja lukukokemukset.
Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Paluu Kesäsaarelle

Tyyppi
romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
Book cover
Book cover
Eri kansikuvat esitetään isoina, kun osoitat tai klikkaat pikkukuvaa.
kuvaus
Nora Bridge emännöi radion talk-showta ja tarjoilee kullanarvoisia elämänohjeita kuuntelijoille. Sellaisen äidin haluaisi jokainen itselleen - mutta yhtäkkiä Noran maineen mustaa likainen skandaali.

Noran tytär Ruby on lavakoomikko, joka on turhaan pyrkinyt vihreälle oksalle. Kun häntä pyydetään tekemään paljastava lehtijuttu äidistään, jota hän ei ole tavannut kymmeneen vuoteen, Ruby tarttuu oitis rahakkaaseen tilaisuuteen. Nora on skandaalistaan järkyttyneenä ajanut kolarin, ja Ruby saa siitä tekosyyn palata äidin luo hoivaamaan tätä.

He muuttavat "kesäsaarelleen", vanhaan merenrantataloon, joka on täynnä kaihoisia muistoja. Siellä Ruby tapaa uudestaan nuoruudenrakkautensa ja tämän veljen, joiden kanssa hän oli kuin yhtä perhettä, kunnes Nora särki kaikkien sydämet...

Äidin ja tyttären yhteiselo ei aluksi voi olla muuta kuin katkeraa sotaa. Mutta vähitellen, hapuillen ja kompuroiden, he löytävät tien toistensa luo. Kostosta, jota Ruby on äidilleen suunnitellut, kehkeytyykin jotain aivan muuta.
(takakansiteksti)
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.
julkaisut
Ensimmäinen julkaisu
kyllä
Ilmestymisaika
Sivumäärä
274
Kieli
Ilmestymisaika
Sivumäärä
424
Kustantaja