Mitä lukisin seuraavaksi? Kirjastojen Kirjasampo.fi auttaa sinua löytämään kiinnostavat kirjailijat, kirjat ja lukukokemukset.
Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Kartanossa kummittelee

Aikalaisarvio
Aikalaisarvio Arvostelevasta kirjaluettelosta (AKL). Huom., saattaa sisältää juonipaljastuksia!
Tyyppi
romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
kuvaus
Kauhua, romantiikkaa, mystiikkaa…

Kartano oli kiehtova. Anne rakastui heti sen torneihin, kaariportteihin, vehreisiin terassipuutarhoihin. Anne oli tullut kesäksi Grayhaveniin valmistelemaan yhteistä oppikirjaa ystävänsä Kevinin kanssa. Päivät kuluivat kuitenkin lekotellen ja viehättävän Bea-tädin seurasta nauttien. Annen järkevä opettajanmieli kapinoi vastaan, mutta komealla ja puoleensavetävällä Kevinillä ei tuntunut olevan kiire työntekoon. Kesäidylli oli täydellinen – vähän aikaa.
Kukaan ei tiedä, milloin kaikki oikein alkoi. Kevinin muuttunut käytös, mystiset merkit, salaperäiset kolahdukset; kaikelle tuolle saattoi löytää selityksen. Vain Kevinin outous koski, sillä Anne huomasi olevansa rakastumassa. Myös Kevin rakastui – mutta ei Anneen.
Eräänä myrskyisänä kauhujen yönä talo osoitti valtansa, ja tämän ylimaallisen vastustajan edessä Anne oli voimaton. Toinen nainen, kaunis ja kiihottava, palasi kolmensadan vuoden takaa lumoavaksi olennoksi aineellistuneena kietoakseen Kevinin pauloihinsa.
Ja niin alkoi epätoivoinen ponnistelu Kevinin sydämestä ja sielusta, itse elämästä; taistelu, jota käytiin vanhan sukukartanon suojissa, mutta jota ohjattiin kaukaa tuntemattomasta, tuolta puolen.
(takakansiteksti)
Aiheet ja teemat
Tapahtumapaikat
Tarkka aika
Alkukieli
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.
julkaisut
Ensimmäinen julkaisu
kyllä
Ilmestymisaika
Sivumäärä
293
Kustantaja
Kieli
Kääntäjä