Mitä lukisin seuraavaksi? Kirjastojen Kirjasampo.fi auttaa sinua löytämään kiinnostavat kirjailijat, kirjat ja lukukokemukset.
Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Majakan varjo

Tyyppi
romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
kuvaus
Romaani ihmisen sitkeydestä ja unelmaan luottamisesta

Bess, Kiss Riverin majakanvartijan tytär, on kasvanut Atlantin maininkien pauhussa Amerikan länsirannikolla. Sotakeväänä 1942 meri tuottaa Bessille karmean yllätyksen, kun hän löytää tutulta rannalta ruumiin. Siitä alkaa salaperäinen tapahtumaketju, joka muutamaa kuukautta myöhemmin johtaa Bessin katoamiseen.
Kuusikymmentä vuotta myöhemmin Outer Banksin pikkukaupunki valmistautuu vilkkaaseen turistisesonkiin. Sen pitkät hiekkarannat ja vanhanaikainen kalastajakylätunnelma houkuttelevat turisteja ympäri maata. Gina Higgins ei kuitenkaan ole tullut postikorttimaisemien takia. Hänellä on hallussaan kauan sitten kadonneen Bessin päiväkirja ja sen varaan rakennettu häikäilemätön suunnitelma. Mutta miten pitkälle Gina on valmis menemään saavuttaakseen päämääränsä? Ja mikä yhteys hänellä on Bessiin?

Majakan varjo on mukaansatempaava tarina salaisuuksista, menetyksistä ja rakkaudesta. Sosiaalityöntekijästä kirjailijaksi loikannut Diane Chamberlain on parhaillaan kuvatessaan kiemuraisia ihmissuhteita.
(takakansiteksti)
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.
julkaisut
Ilmestymisaika
Sivumäärä
443
Kustantaja
Kieli
Kääntäjä
Ensimmäinen julkaisu
kyllä