Mitä lukisin seuraavaksi? Kirjastojen Kirjasampo.fi auttaa sinua löytämään kiinnostavat kirjailijat, kirjat ja lukukokemukset.
Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Maailma on pieni

Aikalaisarvio
Aikalaisarvio Arvostelevasta kirjaluettelosta (AKL). Huom., saattaa sisältää juonipaljastuksia!
Tyyppi
romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
kuvaus
Harvinaisen elämäniloinen ja suorastaan onnellinen lukuelämys!
”Akateeminen romanssi” on se alaotsikko, jota tästä älyllisen ilakoivasta romaanista on monesti käytetty. Huumori ja pureva kritiikki yhdistyvät lennokkaaseen kerrontaan, aistillisuuteen, yllätyksiin ja oivalluksiin ja tuloksena on Booker-ehdokkaana Englannissa kiitosta saanut kertomus akateemisen eliitin hullunkurisista seikkailuista maailmalla.
Tokio, Zürich, Jerusalem, Los Angeles, Lontoo ovat Maailmankylän pysähdyspaikkoina, joissa alansa huipputiedemiehet kohtaavat ja keskustelevat sitaatein ja korkeamman matematiikan yhtälöin elämän ja tieteen ongelmista.
”Campus-romaani” on toinen määre tälle riemullisen terävälle kirjalle, jossa nuori irlantilainen runoilija menettää sydämensä naispuoliselle kirjallisuuden tutkijalle ja American Express –luottokortin turvin yrittää jäljittää tämän vaihtelevia retkiä maapallon eri puolilla. David Lodge on aito humoristi. Häntä on usein verrattu Malcolm Bradburyyn, mutta lähes kaikkien mielestä Lodge on hauskempi.
(takakansiteksti)
Kirjallisuudenlaji
Henkilöt, toimijat
Tapahtumapaikat
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.
julkaisut
Ensimmäinen julkaisu
kyllä
Ilmestymisaika
Sivumäärä
449
Kustantaja
Kieli
Kääntäjä