Mitä lukisin seuraavaksi? Kirjastojen Kirjasampo.fi auttaa sinua löytämään kiinnostavat kirjailijat, kirjat ja lukukokemukset.
Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Autotautiset

Tyyppi
romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
kuvaus
Tästä kirjasta tunnistavat itsensä sekä pyhän lehmän palvojat että lypsäjät!

Rajaylivääpeli Jaakko Puustilla on tarkat suunnitelmat siitä mitä hän ryhtyy tekemään eläkkeelle päästyään. Ensin kaivetaan omakotitalon kellariin hiukan lisää syvyyttä ja valetaan uusi lattia. Sitten hankitaan sorvi ja työkaluja…Ja toteutetaan vihdoin myös vaimon haaveet talon remontista ja sukulaisvierailuista.
Mutta sitten Puusti erehtyy Heikkilän Autoliikkeeseen morjestamaan vanhoja kalakavereitaan. Ja erehtyy aukaisemaan suunsa Amerikassa oppinsa saaneen toimitusjohtajan kuullen, joka oitis tunnistaa televisiokelpoisen äänen. Tuolla äänellä vuoltaisiin isossa maailmassa kultaa…
Ja niin Puustia viedään. Aina hän ei itsekään tiedä, missä mennään. Yksi vain on selvää: se mies oli oikeassa joka sanoi, että kun suomalainen menee autoon, niin auto menee suomalaiseen ja on kuin viina päässä.
Valittaa ei kuitenkaan auta. Kauppa käy – ja kannattaa.

Jorma Kurvinen on kirjoittanut pirullisenhauskan kuvauksen suomalaisista autoilijoista, jotka autoliikkeeseen astuessaan riisuvat järjen päästään samalla kuin lakinkin…
(takakansiteksti)
Tapahtumapaikat
Tarkka aika
Alkukieli
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.
julkaisut
Alanimeke
juttua siitä miten autoja myydään, miten niitä ostetaan ja miksi
Ensimmäinen julkaisu
kyllä
Ilmestymisaika
Sivumäärä
240
Kieli