Mitä lukisin seuraavaksi? Kirjastojen Kirjasampo.fi auttaa sinua löytämään kiinnostavat kirjailijat, kirjat ja lukukokemukset.
Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Paholaiskuninkaan raivo

Tyyppi
romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
Book cover
Book cover
Book cover
Eri kansikuvat esitetään isoina, kun osoitat tai klikkaat pikkukuvaa.
kuvaus
Tutut lapsuudentoverukset Ruu ja Erik ovat kumpikin tahollaan palvelleet vuosikausia kuningaskuntaansa, Ruu vaurastuvana liikemiehenä ja Erik uskollisista uskollisimpana sotilaana. Kumpikin kokee kovia, kun koko luomakunnan olemassaoloa uhkaava viimeisten aikojen sota vyöryy heidänkin valtakuntansa alueelle.
Ankarista ponnistuksista huolimatta sodan voittaminen käy yhä vaikeammaksi, sillä vihollisen rivien edessä riehuvat toisista maailmoista tämänpuoleiseen tunkeutuneet pahan voimat, joita tuntuu olevan mahdotonta kukistaa miekoin ja jousin, tai edes neuvokkuuden ja rohkeuden turvin.
Lopullinen yhteenotto lähestyy, käärmeoliot ottavat mittaa ihmisistä ja tämän maailman velhot panevat taitonsa puntariin riivaajien pahansuopaa oveluutta vastaan. Onko hyvän voimilla minkäänlaisia mahdollisuuksia voittoon, vai ovatko kaikki tuhoon tuomittuja...?
"Mestarillista tarinankerrontaa... silkkaa lukunautintoa." – San Francisco Chronicle
"Klassikko... Feist hallitsee kielen mestarillisesti, ja hänellä on synnynnäinen kyky pitää lukija otteessaan." – Chigaco Sun-Times
(takakansiteksti)
Konkreettiset tapahtumapaikat
Alkukieli
Tekstinäyte
Nyt leiri näytti paljolti samanlaiselta kuin Erikin tullessa siihen, lukuun ottamatta sitä, että yli puolet miehistä oli Kuningaskunnan sotilaita ja että kolmenkymmenen jousimiehen ryhmä väijyi puiden lomassa juuri ja juuri poissa näkyvistä antamassa tukea.
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.
julkaisut
Ilmestymisaika
Sivumäärä
557
Kustantaja
Kieli
Kääntäjä
Sarjamerkintä
Ilmestymisaika
Sivumäärä
315
Kustantaja
Kieli
Kääntäjä
Ilmestymisaika
Sivumäärä
278
Kustantaja
Kieli
Kääntäjä
Ensimmäinen julkaisu
kyllä
Sarjamerkintä