Mitä lukisin seuraavaksi? Kirjastojen Kirjasampo.fi auttaa sinua löytämään kiinnostavat kirjailijat, kirjat ja lukukokemukset.
Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Gossip Girl - kukaan ei tee sitä paremmin

Tyyppi
romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
Book cover
Book cover
Eri kansikuvat esitetään isoina, kun osoitat tai klikkaat pikkukuvaa.
kuvaus
Rock, rakkaus ja kolmiodraaman ainekset sekoittuvat Upper East Sidella. Päättäjäiset lähestyvät, mutta suuntaako kampukselle kaksi vai kolme ystävystä?

Upper East Siden eliittinuorilla on takanaan rankka vuosi ja paljon paineita purettavanaan. On varsinainen taiteenlaji vältellä mokaamista lukion viimeisellä lukukaudella, kun mielessä pyörii kaikkea muuta kuin koulu. Lisäksi lopullisten jatko-opintotietojen viipyminen jakaa porukan kahtia. Sikamakea Raves saa kuitenkin kaikki sekaisin, ja kun kaupungin ytimessä soi, vain kuuro ei vastaa kutsuun!

Mallimaailman parrasvaloissa paistatellut Jenny hehkuu rockdiivan roolissaan, ja Serenalle sataa ihailijapostia kampuksilta. Danin orastava ura bändin solistina uhkaa jäädä suunniteltua lyhyemmäksi, kun taas Blairin uusi yllättävä ystävyyssuhde kuljettaa hänet boheemiin Brooklyniin. Myös vauhdilla lähestyvät päättäjäiset nostavat tunnelmaa. Mutta kuinka säilyttää noususuhdanne rakkausrintamalla? Ja suuntaako Yaleen kaksi vai kolme ystävystä? Ilmassa leijuu avoimia kysymyksiä, kolmiodraaman ainekset ja ripaus Guccin Envyä.
(WSOY)
Kirjallisuudenlaji
Aiheet ja teemat
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.
julkaisut
Ilmestymisaika
Sivumäärä
234
Kustantaja
Kääntäjä
Sarjamerkintä
Ensimmäinen julkaisu
kyllä
Sarjamerkintä
Ilmestymisaika
Sivumäärä
220
Kustantaja
Kieli
Kääntäjä
Sarjamerkintä