Mitä lukisin seuraavaksi? Kirjastojen Kirjasampo.fi auttaa sinua löytämään kiinnostavat kirjailijat, kirjat ja lukukokemukset.

Tutustu Kirjasampoon Educa-messuilla

Ajankohtaista
22.1.2019

Toimitukselta: Kirjailija | Teema | Teos | Täky

Kirjastojen valtakunnallinen kirjallisuusverkkopalvelu Kirjasampo.fi on mukana opetus- ja kasvatusalan Educa-messuilla 25.–26.1.2019 Helsingin Messukeskuksessa.

Kirjasampo tarjoaa monta tapaa hakea kirjallisuustietoa opetuksen avuksi, ja palvelua voi hyödyntää esimerkiksi kokoamalla omia kirjalistoja tai tutkimalla kansikuvahaussa, miten kuva kertoo kirjan sisällöstä. Kirjasammossa on oma osionsa lasten- ja nuortenkirjallisuudelle, Sivupiiri.

Messuosastolla 6d78 opastamme Kirjasammon hakuominaisuuksien ja kirjahyllyominaisuuden käyttöön, esittelemme palvelun sisältöjä ja vastaamme kysymyksiinne. Osastolla ovat esillä kattavasti muutkin kirjastojen valtakunnalliset verkkopalvelut, kuten Kirjastot.fi-palvelukokonaisuus ja arkistojen, kirjastojen ja museoiden hakupalvelu Finna.fi.

Tule mukaan Educaan ja rekisteröidy ilmaiseksi etukäteen. Sosiaalisessa mediassa tapahtumaa voi seurata #educa2019-tunnisteella.

Tuomas Aitonurmi / Kirjasampo

Kirjasammon etusivu ja Educa 2019 -logo