Kuvakirjoja joulun odotuksesta ja valmisteluista

Kirjahylly

16 kirjaa

Käyttäjän Katja kuva
21.11.2016
|Kaikki kirjahyllyt

Tässä hyllyssä kuvakirjoja joulun odotuksesta ja valmisteluista. 

Butler, M. ChristinaSiilin lahjapulma
Joulu lähestyy, mutta siilillä on kaikki järjestelyt ihan kesken. Ehtiikö siili saada kaiken tehtyä ajoissa?
 
Chapman, JaneOnko jo joulu 
Pikkukarhu on malttamaton ja se kyselee koko ajan Isokarhulta, että ”Onko jo joulu?” Paljon on kuitenkin vielä tehtävää ennen kuin joulu on..
 
Havukainen, AinoTatun ja Patun ihmeellinen joulu 
Tatu ja Patu on kutsuttu Veeran luo viettämään joulua. Pojat ovat kovin innoissaan, mutta menevät vahingossa väärään taloon.. 
 
Herzog, Annette Mistä ystävä jouluksi, herra Möhkö
Joulu on jo lähellä. Möhkö on yksinäinen ja olisi niin mukavaa, kun olisi ystävä, jonka kanssa jutella ja tunnelmoida. Löytyykö Möhkölle ystävää?
 
Isto, Sanna & Nuotio, EppuTypy ja topakka tonttu
Joulunodotus on Typystä ihan parasta, paitsi jos sen joutuu viettää tympeän Bertta-tädin luona. Mutta mitä löytyykään yläkaapin laatikosta?
 
Knapman, TimothyMetsän eläinten joulu 
Ystävät neuvovat pikkukettua varautumaan talvea varten, mutta kettu ei kuuntele, kun kesällä on aivan liian hauskaa. Pian talvi tuleekin, on lumista ja kylmää. Onneksi pikkuketulla on ystäviä ja ilmassa on ripaus joulun taikaa.
 
Kunnas, MikkoHauskaa joulua, Noksu
Joulu on tulossa ja Noksulla ja Nupilla on kova tohina päällä. Kommelluksia tulee, mutta onneksi kaikki päättyy lopulta hyvin. 
 
Känkänen, JuhaniJoulu on jo ovella, Apo Apponen!
Joulu tulee niin hitaasti Apo Apposen mielestä.. Ensin pitää kärsiä lokakuun myrskyt ja sateet ja marraskuun jäälätäköt. Apo on malttamaton ja ottaa joulukoristeet esille, reilusti ennen joulua ja lunta. Paljon on tehtävää ja kaiken yllä leijuu Apon kysymys: Onko jo joulu?
 
Majaluoma, MarkusIsä, koska joulupukki tulee?
Ruusumäen lapset odottavat joulupukkia jo syksystä alkaen. Isä saa koko ajan vastailla kysymyksiin joulupukin tulosta. Kuinka käy, kun lopulta jouluna paikalle tuleekin kolme pukkia?
 
Mandart, PamelaPiilolaakson talvi
Kun lumivaippa peittää Emman ja Einon pihan, alkaa joulun odotus ja talven riemut. Kesken leikkien lapset muistavat Piilomaan ystävät ja päättävät viedä joulun odotuksen sinnekin..
 
Nordqvist, Sven Viiru ja Pesonen saavat jouluvieraita
Pesosen ja Viirun joulupuuhat ovat taas jääneet viime tinkaan ja kuinkas muutenkaan, kiire yllättää. Kaikkea tehtävää on, mutta onni ei ole myötä kun Pesonen kaatuu pahasti. Kuinka käy joulun?
 
Pere, TuulaKummat lahjat
Virkkulat ovat jouluihmisiä, joulun valmistelu aloitetaan jo aikaisin syksyllä. Miten käy, jos kaikki valmistelut eivät menekään niin täydellisesti?
 
Scarry, RichardKaikkein paras joulukirja
Touhula valmistautuu jouluun ja iloinen joulumieli valtaa kaupungin. Kirjassa monta hauskaa joulutarinaa. 
 
Scotton, RobHyvää joulua, Matti-Katti
Matti-Katti haluaa ison paketin, mutta sitten iskee epäilys.. Onko hän ollut tarpeeksi kiltti saadakseen ison lahjan? Innokas katti päättää aloittaa äidinauttamisoperaation..
 
Smallman, SteveHyvää joulua, pikku Pepi
Pepin ensimmäinen joulu lähestyy ja se ihmettelee että mitä oikein tapahtuu kun äiti vaan häärää keittiössä, lapset ovat epäilyttävän kilttejä ja sisään on tuotu iso puu.. 
 
Warsta, ElinaAattojen aatto
Tontut eivät tiedäkään, millainen hullunmylly heidän jouluaatosta on syntymässä.. Tuleeko joulu, kun kaikki on mullin mallin?