Kirjavinkkariyhdistys: #pojatkinlukee - kuuminta nyt

Kirjahylly

4 kirjaa

Käyttäjän Katja kuva
5.10.2016
|Kaikki kirjahyllyt

Kirjavinkkariyhdistys innostui #pojatkinlukee-kampanjasta ja tuloksena aiheen mukaan jaoteltuja listoja kirjoista, joita pojatkin todistetusti lukevat.

Lista Kirjavinkkariyhdistys ry:n postauksesta #pojatkinlukee – kauheesti listoja! (1.10.2016), #pojatkinlukee – kuuminta nyt (23.9.2016).

 

Kinney, Jeff: Neropatin päiväkirjat (alakoulu/yläkoulu)

Greg Heffleyn elämä on kaikkea muuta kuin helppoa. Miten yhdelle ihmiselle voi osua niin paljon huonoa tuuria. Niin kotona, koulussa kuin kaveripiirissäkin Greg on aina se, jolle sattuu ja tapahtuu.

Parvela, Timo: Kepler62 -sarja (alakoulu/yläkoulu)

13-vuotias Ari elää pikkuveljensä Jonin kanssa. Isästä ei ole tietoa, äiti on häipynyt jonnekin,etsimään ruokaa, elämää, mahdollisuutta. Ari ja Joni elävät niin, ettei kukaan saisi tietää, että heelävät ilman äitiä. Sillä hallitus välittää lapsista. Hallitus on ystävämme. Kepler62 on peli, josta kaikki puhuvat. Ari ei onnistu pöllimään sitä kaupasta, eikä sitä voi ostaa. Mutta Joni on saanut joltain naiselta pelin sekä limutölkin. Limua ei ole enää vuosiin saanut mistään. Pojat kokeilevat peliä, mutta jäävät sen kanssa jumiin. Ehkä kohu olikin markkinointitemppu. Kunnes ovelle koputetaan.

Kallioniemi, Tuula: Risteys (yläkoulu)

"Entäs jos enkelit eivät olekaan siivekkäitä, nättejä tyttöjä?"

Delikouras, Aleksi: Nörtti-sarja (yläkoulu)

Dragonslayer666 lagaa, ragee ja haluaa Fetasalaatin. Katso myös Youtube-pätkät.