Kirjallisuustapahtumat

Kirjallisuustapahtumat-kalenteri esittelee Suomessa järjestettäviä kirjallisuustapahtumia. Voit selailla tapahtumia kuukausi- tai viikkonäkymässä, ja klikkaamalla tapahtumaa saat lisätietoja. Kalenteri on saatavilla myös upokkeena, jonka voit liittää sivuillesi. Ylläpidosta vastaa Kirjasammon toimitus.
 

Tampere Kuplii

Tampere
22.3. 10:00
23.3. 10:00
24.3. 10:00
25.3. 10:00
26.3. 10:00
Hyvän fiiliksen sarjakuvafestareiden tämän vuoden teema on kasvoin sarjakuvissa

Tampere Kuplii on hyvän mielen sarjakuvafestivaali, joka on tarkoitettu kaikille sarjakuvista kiinnostuneille. Vuonna 2023 Tampere Kuplii järjestetään jo 17. kerran. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Viikonloppuna Tampere-talo on auki lauantaina klo 10-18 ja sunnuntaina klo 10-17.

Viikonlopun festivaalitapahtuma sijaitsee Tampere-talossa, osoitteessa Yliopistonkatu 55, Tampere.

Arkipäivien ohjelma jakaantuu eri puolille kaupunkia.

Vuoden 2023 teema Kasvoin sarjakuvissa kuvastaa ihmisen ja sarjakuvan yhteiseloa. Joka sukupolvi lukee sarjakuvista omat tarinansa ja etsii niistä inspiraatiota. Kun kasvamme, sarjakuvat ympärillämme myös kehittyvät. Sarjakuvien tekijöiden ja kokijoiden sekä suuren maailman välillä on ikiaikainen yhteiselo, jota koitamme hyvän fiiliksen sarjakuvafestareilla ymmärtää.

Tampere Kupliissa on paikalla viikonloppuna useita eri myyjiä, joilla on myynnissä sekä kotimaisia että ulkomaisia sarjakuvia, ja monenlaisia sarjakuviin liittyviä tuotteita.

(Tapahtuman kotisivut)