The Magpie Society - salaseura

”Älä tee oloasi liian mukavaksi. Tämä huone on kirottu.”

Amerikasta Englantiin muuttava 17-vuotias Audrey aloittaa opiskelut Illumen Hall -nimisessä eliittisisäoppilaitoksessa. Audrey saa huonetoverikseen tähtioppilas Ivyn, joka suhtautuu uuteen asuinkumppaniinsa omituisen penseästi. Pian Audreylle selviää, että Ivyn entinen huonetoveri Lola on kuollut pudottuaan kallionjyrkänteeltä. Mutta oliko putoaminen sittenkään vahinko? Mikä on salaperäinen Harakkaseura, ja mitä tekemistä sillä on traagisten tapahtumien kanssa?

Erilaiset teoriat ja huhut kiihtyvät entisestään, kun mystinen ”V” alkaa tehdä podcastia Lolan kuolemaan johtaneista tapahtumista. Audrey ja Ivy yhdistävät voimansa ja alkavat yhdessä selvittää, kuka nimimerkin takana on, mistä Harakkaseurassa on kyse, ja mitä Lolalle todellisuudessa tapahtui. Tapahtumat kiihtyvät kiihtymistään, ja pian selviää, että koulu kätkee sisäänsä lukuisia, vaarallisia mysteerejä…

The Magpie Society on yhdistelmä tavallista teinielämää, kimallusta, historiaa ja murhamysteeriä. Se kietoo lukijan mukaan salamyhkäisen jännittävään tunnelmaan, joka huipentuu loppusivuilla.

”Tekeepä tässä koulussa mitä muuta tahansa, harakoiden tielle ei kannata asettua.”