Kirjallisuustapahtumat

Kirjallisuustapahtumat-kalenteri esittelee Suomessa järjestettäviä kirjallisuustapahtumia. Voit selailla tapahtumia kuukausi- tai viikkonäkymässä, ja klikkaamalla tapahtumaa saat lisätietoja. Kalenteri on saatavilla myös upokkeena, jonka voit liittää sivuillesi. Ylläpidosta vastaa Kirjasammon toimitus.
 

Korjaamon Dekkarilauantai

Helsinki, Korjaamo
16.6. 10:00
Kotisivu
Toista kertaa järjestettävä Korjaamon Dekkarilauantai juhlistaa jännitys- ja rikoskirjallisuutta. 16. kesäkuuta järjestettävään tapahtumaan on vapaa pääsy!

Dekkariviikon lauantaina 16.6. Korjaamon Kulmasalin valtaa dekkaritapahtuma, jonka aikana dekkarien ystävät voivat tavata suosikkikirjailijoitaan, kuunnella keskusteluja ja tietysti hankkia koukuttavimmat kesäkirjat kustantamoiden pisteiltä sekä Rosebudin kirjakaupasta valoisien iltojen ratoksi.

Mikä pelossa kiehtoo ja koukuttaa? Miksi naisiin kohdistuva väkivalta on yleistä rikoskirjallisuudessa ja vaikuttaako #metoo myös siihen, miten tarinoita kerrotaan? Miten televisio- tai elokuvakäsikirjoituksen kirjoittaminen eroaa romaanin kirjoittamisesta? Entäpä millaista on kirjoittaa teosta suoraan äänikirjaksi ja mikä on taustatyön merkitys? Millaisia dekkareita syntyy, kun genrerajoja rikotaan ja tyylilajeja yhdistellään ennakkoluulottomasti?

Näistä ja monista muista kiehtovista aiheista keskustelevat tapahtumassa mm. Tapani Bagge, Eva Frantz, Virpi Hämeen-Anttila, Jarmo Jonkka, JP Koskinen, Matti Laine, Janne Mäkelä, Eppu Nuotio, Tiina Raevaara, Jarkko Sipilä, Pirkko Soininen, Taavi Soininvaara, Anniina Tarasova.

Dekkarilauantaihin saapuu lisäksi kaksi kansainvälistä kirjailijavierasta: Emelie Schepp ja Hanna Lindberg.

Koko ohjelma ja aikataulu julkaistaan toukokuun lopulla.

Korjaamon dekkarilauantai -kuva