Kirjallisuustapahtumat

Kirjallisuustapahtumat-kalenteri esittelee Suomessa järjestettäviä kirjallisuustapahtumia. Voit selailla tapahtumia kuukausi- tai viikkonäkymässä, ja klikkaamalla tapahtumaa saat lisätietoja. Kalenteri on saatavilla myös upokkeena, jonka voit liittää sivuillesi. Ylläpidosta vastaa Kirjasammon toimitus.
 

Helsingin Kirjamessut

Helsinki, Helsingin Messukeskus
25.10. 10:00
26.10. 10:00
27.10. 10:00
28.10. 10:00
KotisivuOhjelma
Helsingin Kirjamessut – Syksyn suurin kulttuuritapahtuma. Kävijämäärältään Messukeskuksen suurin tapahtuma Helsingin Kirjamessut järjestetään 25.-28.10.

Kävijämäärältään Messukeskuksen suurin tapahtuma Helsingin Kirjamessut järjestetään jälleen lokakuussa. Tule mukaan alan suurimpaan kohtaamispaikkaan seuraamaan mielenkiintoista ohjelmaa, tutustumaan uutuuksiin sekä tekemään ostoksia. Helsingin Kirjamessuilta löydät myös antikvariaatit sekä levyt. Samaan aikaan järjestetään myös Viini ja Ruoka -tapahtuma. Pääset kaikkiin tapahtumiin yhdellä lipulla.

Helsingin Kirjamessuilla kuulet tuoreet kirjavinkit muun muassa kirjallisuusbloggaajilta. E-kirja on vuosi vuodelta suositumpi, ja niitä on esillä usealla messuosastolla. Uutuuskirjojen lisäksi messuilla kannattaa tutustua myös antikvariaatti-alueeseen, jonka runsas valikoima saattaa yllättää.

Helsingin Kirjamessut 2018 -logo