Kirjallisuustapahtumat

Kirjallisuustapahtumat-kalenteri esittelee Suomessa järjestettäviä kirjallisuustapahtumia. Voit selailla tapahtumia kuukausi- tai viikkonäkymässä, ja klikkaamalla tapahtumaa saat lisätietoja. Kalenteri on saatavilla myös upokkeena, jonka voit liittää sivuillesi. Ylläpidosta vastaa Kirjasammon toimitus.
 

Finncon

Turku, Turun Yliopisto
14.7. 10:00
15.7. 10:00
KotisivuOhjelma
Finncon on yksi Euroopan suurimpia vapaaehtoisvoimin järjestettäviä science fiction- ja fantasiatapahtumia ja se järjestetään vuorovuosin eri kaupungeissa Suomessa.

Finncon 2018 järjestetään 14.-15.7.2018 Turun yliopiston tiloissa. Tapahtumassa ovat kirjailijakunniavieraina eteläafrikkalainen kirjailija, käsikirjoittaja ja kolumnisti Lauren Beukes sekä suomenruotsalainen kirjailija ja toimittaja Maria Turtschaninoff. Tutkijakunniavieraana puolestaan on Helsingin yliopiston dosentti Merja Polvinen.

Tapahtumassa on luvassa niin Finnconeilta odotettavaa vankkaa kirjallisuusaiheista sisältöä kuin muihinkin medioihin keskittyvää ohjelmaa. Myös kaikki aiemmista Finnconeista tutut osuudet ovat mukana. Tavoitteenamme on tehdä tapahtuma, joka tarjoaa jokaiselle jotain. Tuttuun tapaan sisäänpääsy tapahtumaan on ilmainen.

 

* * *

 

Finncon 2018 arrangeras 14.7-15.7.2018 i Åbo universitets utrymmen. Vår författarhedersgäster är författarna Lauren Beukes från Sydafrika och Maria Turtschaninoff från Finland, och docent Merja Polvinen är evenemangets forskarhedersgäst.

Besökare kan se fram emot ett gediget litterärt program, men också program som utgår från andra medier. Alla programhelheter som vi vant oss att se på Finncon är med också denna gång. Vårt mål är att skapa ett evenemang som bjuder på något åt var och en. Finncon 2018 är som vanligt gratis för deltagare.

Finncon 2018 -banneri