Mitä lukisin seuraavaksi? Kirjastojen Kirjasampo.fi auttaa sinua löytämään kiinnostavat kirjailijat, kirjat ja lukukokemukset.

Lukuviikko 2018 - Mun tarina

Sivupiiri
9.4.2018

Toimitukselta: Ajankohtaista Sivupiirissä

Lukuviikkoa vietetään tänä vuonna 16. - 22.4. teemalla Mun tarina, joka kannustaa kertomaan omasta taustasta tarinan ja kirjallisuuden keinoin. Lukuviikko on vuosittain järjestettävä valtakunnallinen lapsia ja nuoria lukemaan innostava tapahtuma, jonka perinne aloitettiin Lukusunnuntaina vuonna 1977. Tapahtuman järjestäjä on Lukukeskus ja Lukuviikko -sivulta löytyy tuttuun tapaan kattava paketti ilmaisia materiaaleja, kirjoitusvinkkejä ja kilpailuja sekä tietoa ja vinkkejä tapahtumien järjestämiseen. Tänä vuonna oppituntivinkit johdattavat mm. lavarunouteen, spoken wordiin ja laululyriikkaan. Lukuviikon aikana yläkoulu- ja lukioikäisille käynnistetään myös suuri Mun tarina -kirjoituskilpailu.  
 
Teemaviikolla koulut, kirjastot, kirjakaupat, kustantajat ja muut yhteistyökumppanit juhlistavat lukemista erilaisilla tapahtumilla ja tempauksilla. Seuraa siis kirjastosi ilmoittelua ja Lukukeskuksen Tapahtumakalenteria ja osallistu tapahtumiin! 
 
Lisätietoja:
 
 
Katja Kyllönen/Sivupiiri