Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Karvat ja kaikki

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Kielellä ilotteleva, myyttejä ja maailmantapahtumia sekoittava hullunhauska ja traaginen tarina isopäisestä puhuvasta ja laulavasta koirasta nimeltä Koira (ent. Punkku). Koiran tie karaokebaarien ja punkfestivaalien kautta maailmanlaajuiseen rockmaineeseen on särmikäs ja uskomaton, todellinen rocklegenda. Musiikkimaailmaa Koiran näkökulmasta tarkasteleva nuortenromaani sopii erinomaisesti myös aikuisille.

(Tuija Lassila/ Sanojen aika)

- - -

Karvat ja kaikki on kertomus laulavan koiran matkasta maailmanmaineeseen. Se on rokkihenkinen reissu 80-luvun lopusta uuden vuosituhannen alkuhetkiin. Kirja on kirjoitettu nuorille, siksi se uskaltaa tarttua suuriin kysymyksiin. Elämän ja kuoleman kysymykset, väkivalta ja rakkaus mahtuvat tarinan kolmeentoista vuoteen, koiraniässä mitattuna melkoiseen eepokseen. Kirja on syvällinen ja hölmö, rakastettava ja raivostuttava kuten kaikki Luojan murkut. Se virittää kuulemaan vielä olematonta musiikkia ja vääntää toosan sitten niin lujalle, että naapuritkin kuulevat.
”Unelmilla on siivet, teoilla lentopoimut”, toteaa Keinosiementäjä-bändin miksaaja H. Hulmanen. Elämä karvoineen kaikkineen vie mukanaan, itkettää, naurattaa, suututtaa, pelottaa, satuttaa.
Lumoaa!

(takakansiteksti)

Henkilöt, toimijat

Alkukieli

Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

197

Kieli