Mitä lukisin seuraavaksi? Kirjastojen Kirjasampo.fi auttaa sinua löytämään kiinnostavat kirjailijat, kirjat ja lukukokemukset.

Bobby Conroy palaa kuolleista ja muita kertomuksia

Tyyppi
novellikokoelmat
Tekijä
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
Book cover
Book cover
Eri kansikuvat esitetään isoina, kun osoitat tai klikkaat pikkukuvaa.
kuvaus
Joe Hillin monisävyinen novellikokoelma sisältää niin kummitusjuttuja, scifiä, jännitystä kuin arkipäiväisempiä ihmissuhdetarinoitakin elämän pikku outouksineen.

"Parasta uutta kauhua" on kertomus kauhukirjojen pienkustantajasta, joka saa käsiinsä harrastajakirjoittajan verisen mutta vaikuttavan novellin, ja lähtee etsimään sen syrjäseuduilla asuvaa kirjoittajaa. "20. vuosisadan aave" kertoo pikkukaupungin teatterista, jossa murhatun naisen haamu ilmestyy näytösten aikana harvoille ja valituille katsojille. "Pop Art" on absurdi tarina ilmalla täytetystä Arthurista, jota kiusataan koulussa. "Bobby Conroy palaa kuolleista" kertoo Broadwaylla flopanneesta Bobbysta, joka palaa kotikaupunkiin ja törmää zombiefilmin kuvauksissa vanhaan heilaansa.

Hill taitaa ennen kaikkea jännityksen ja yliluonnolliset elementit, mutta niiden vastapainona kertomuksissa on sopivina annoksina huumoria ja tunteikkuutta.
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.
julkaisut
Ilmestymisaika
Sivumäärä
387
Kustantaja
Kääntäjä
Ensimmäinen julkaisu
kyllä
Ilmestymisaika
Sivumäärä
383
Kustantaja
Kieli