Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Tarzanin tunteet

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
Kansikuva
Kansikuva
Eri kansikuvat esitetään isoina, kun osoitat tai klikkaat pikkukuvaa.

kuvaus

Ottaessaan liaanilla kunnon vauhdin leopardibikineihin sonnustaunut Tarzan törmää Janneen. Nyt ei totta vie ole kyse rakkaudesta ensi silmäyksellä, mutta kohtalokkaalla yhteentörmäyksellä on seurauksensa.

Tarzan on kahden lapsen yksinhuoltajaäiti, jolla on rinnat kuin mäyräkoiran korvat. Hän ei taatusti nypi kulmakarvojaan mutta ostaa vaatteensa UFF:sta. Osaaikaisen kuviksenopettajan palkka riittää hädin tuskin ruokaan. Janne on tyylikäs ja vastuuton pintaliitäjä. Hänen Lamborghininsa penkit ovat nahkaa, ja hän syö gourmet-illallisensa hienoissa ravintoloissa. Mitä näillä kahdella ihmisellä oikein voisi olla yhteistä?

Romantikko-Janne tekee kuitenkin kaikkensa korjatakseen Tarzanin särkyneen sydämen, mutta tämä ei kertakaikkiaan suostu päästämään häntä osaksi elämäänsä. Piileekö Tarzanin järkähtämättömän torjunnan takana vielä jotakin muuta?

Tarzanin tunteet on romaani köyhistä ja rikkaista, rakkaudesta ja yksinäisyydestä ja kyvystä elää nykyhetkeä. Modernilla ihmissuhde-iloittelulla on kuitenkin realistinen puolensa; harvoinhan asiat ovat niin yksinkertaisia kuin miltä ensiksi näyttää. Katarina Mazetti on kotimaassaan Ruotsissa saavuttanut valtavan suosion.
Suomentanut Liisa Laaksonen
(Schildt)
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ilmestymisaika

Sivumäärä

230

Kustantaja

Kieli

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

205, [1]

Kustantaja

Kieli