Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

24,99 €

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
Kansikuva
Kansikuva
Eri kansikuvat esitetään isoina, kun osoitat tai klikkaat pikkukuvaa.

kuvaus

"Kaikki on väliaikaista ja kaiken voi ostaa. Ihminen on tuote siinä missä muutkin, varustettu viimeisellä käyttöpäivällä. Siksi olen päättänyt jäädä eläkkeelle 33-vuotiaana. Se tuntuu sopivalta iältä herätä elämään."

Päähenkilö Octave Parengo on menestyvä mainosmies, joka elää leveästi ja lujaa, mutta inhoaa itseään ja elämäänsä. 24,99 on julkean hauska pamfletti mainosmaailman raadollisuudesta, "kaikki on kaupan" -maailmasta, jossa sana Onni on Nestlen omistama. Maailmasta, jossa köyhät myyvät huumeita ostaakseen Niken lenkkarit - ja rikkaat myyvät samoja lenkkareita ostaakseen huumeita.
(Like)
Kirjan nimi määräytyy sen myyntihinnan perusteella.

Aiheet ja teemat

Päähenkilöt

Tapahtumapaikat

Tarkka aika

Alkukieli

Tekstinäyte

Etunimeni on Octave ja ostan vaatteeni APC:ltä. Olen mainosmies: kyllä, minä saastutan maailmaa. Olen se tyyppi joka myy sinulle paskaa. Olen se, joka saa sinut haaveilemaan asioista joita et koskaan saa. Alati sinisestä taivaasta, iäti kauniista pimuista, täydellisestä onnesta, Photoshopilla retusoidusta. Silotelluista kuvista, taustamusiikista. Ja kun lopulta käytät säästösi unelmiesi autoon, siihen jota mainostin viimeisessä kampanjassani, olen tehnyt siitä jo epämuodikkaan. Olen kolme askelta sinua edellä ja saan sinut aina turhautumaan. Glamour on maa, johon ei koskaan pääse.
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ilmestymisaika

Kustantaja

Kieli

Kääntäjä

Nimi

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Kieli

Ilmestymisaika

Sivumäärä

260

Kustantaja

Kieli

Kääntäjä

Sarjamerkintä