Mitä lukisin seuraavaksi? Kirjastojen Kirjasampo.fi auttaa sinua löytämään kiinnostavat kirjailijat, kirjat ja lukukokemukset.
Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

24,99

Tyyppi
romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
Book cover
Book cover
Eri kansikuvat esitetään isoina, kun osoitat tai klikkaat pikkukuvaa.
kuvaus
"Kaikki on väliaikaista ja kaiken voi ostaa. Ihminen on tuote siinä missä muutkin, varustettu viimeisellä käyttöpäivällä. Siksi olen päättänyt jäädä eläkkeelle 33-vuotiaana. Se tuntuu sopivalta iältä herätä elämään."

Päähenkilö Octave Parengo on menestyvä mainosmies, joka elää leveästi ja lujaa, mutta inhoaa itseään ja elämäänsä. 24,99 on julkean hauska pamfletti mainosmaailman raadollisuudesta, "kaikki on kaupan" -maailmasta, jossa sana Onni on Nestlen omistama. Maailmasta, jossa köyhät myyvät huumeita ostaakseen Niken lenkkarit - ja rikkaat myyvät samoja lenkkareita ostaakseen huumeita.
(Like)
Kirjan nimi määräytyy sen myyntihinnan perusteella.
Aiheet ja teemat
Päähenkilöt
Tapahtumapaikat
Tarkka aika
Alkukieli
Tekstinäyte
Etunimeni on Octave ja ostan vaatteeni APC:ltä. Olen mainosmies: kyllä, minä saastutan maailmaa. Olen se tyyppi joka myy sinulle paskaa. Olen se, joka saa sinut haaveilemaan asioista joita et koskaan saa. Alati sinisestä taivaasta, iäti kauniista pimuista, täydellisestä onnesta, Photoshopilla retusoidusta. Silotelluista kuvista, taustamusiikista. Ja kun lopulta käytät säästösi unelmiesi autoon, siihen jota mainostin viimeisessä kampanjassani, olen tehnyt siitä jo epämuodikkaan. Olen kolme askelta sinua edellä ja saan sinut aina turhautumaan. Glamour on maa, johon ei koskaan pääse.
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.
julkaisut
Nimi
Ilmestymisaika
Kustantaja
Kääntäjä
Nimi
Ensimmäinen julkaisu
kyllä
Ilmestymisaika
Sivumäärä
260
Kustantaja
Kääntäjä
Sarjamerkintä