Mitä lukisin seuraavaksi? Kirjastojen Kirjasampo.fi auttaa sinua löytämään kiinnostavat kirjailijat, kirjat ja lukukokemukset.

Itä-Borneo

Tyyppi
kuvakirjat
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
kuvaus
Mistä vauvat tulevat? Itä-Borneosta tietenkin!

Tässä kirjassa päästään isojen ja pienten kysymysten äärelle: nyt matkataan polkupyörällä päiväkodista kotiin ja selvitetään samalla, mistä vauvat tulevat. Karhulan perheessä asia kun on jälleen ajankohtainen. Välissä käydään myös Itä-Borneossa, jossa eräät syövät sateenkaarenkirjavia nallekarkkeja ja ajautuvat kääpiönorsujen piirittämäksi.
Itä-Borneo nojaa tanakasti suomalaisen lastenkirjallisuuden hilpeään nonsensen perinteeseen, ja sopii oivallisesti lahjakirjaksi varsinkin perheisiin, joissa lapsiluku on kasvamassa. Mukana myös vauvan oma sivu, johon voi kirjata tietoja uudesta tulokkaasta.

(Kustantamo S & S)

Itä-Borneo kuvakirja sopii varsinkin sellaisiin perheisiin, jossa odotetaan uutta vauvaa. Itä-Borneon viehätysvoima piilee fantasiassa: nyt irtaudutaan reilusti arjesta, kun isä Karhula kertoo pennuilleen, miten syntymättömät vauvat seikkailevat viidakossa ja roikkuvat puissa.
Ismo Loivamaa, Lapsen Maailma
Aiheet ja teemat
Alkukieli
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.
julkaisut
Ensimmäinen julkaisu
kyllä
Ilmestymisaika
Sivumäärä
31
Kustantaja