Homma hanskassa

Tyyppi

tietokirjat
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
Kansikuva
Kansikuva
Eri kansikuvat esitetään isoina, kun osoitat tai klikkaat pikkukuvaa.

kuvaus

Pienen suomenruotsalaisen tytön matka Ruotsin nyrkkeilymaajoukkueen maskotista Suomen päävalmentajan silmäteräksi on ollut raskas mutta antoisa. Elävästi kirjoitettu ja runsaasti kuvitettu kirja avaa nähtäväksemme palan maailmaa, joka vei 15-vuotiaan Eva Wahlströmin mukanaan kertaheitolla. Wahlström kertoo vauhdikkaasti paitsi urheilu-urastaan myös omasta elämästään valottaen samalla koko 1980-luvulla syntyneen sukupolvensa maailmankuvaa. Räväkkä Wahlström tarinoi hullunhauskoista sattumuksista niin Loviisan takapihoilla, istanbulilaisessa kylpylässä, venäläisessä hotellissa kuin Delhissä kerjäläisten keskellä. Wahlström pohtii myös vakavampia teemoja. Kirja avaa pysäyttävällä ja koskettavalla tavalla Wahlströmin suhdetta kuolevaan isäänsä ja kertoo myös siitä, kuinka jukisuus muuttaa elämän.

"Nyrkkeily on tunneasia, jota ei voi selittää järjellä. Se ei ole harrastus eikä pelkkä työ, se on tapa elää. Salainen maailma, johon harva uskaltautuu, ja sen takia harva tietää, mistä siinä oikeasti on kyse."

Nyrkkeilijä Eva Wahlström (s. 1980 Loviisassa) kuuluu kotimaisten urheilijoiden kärkinimiin. Huippu-urheilun ohella helsinkiläinen Wahlström on kouluttautunut myös kuntosali- ja liikunnanohjaajaksi.

Aiheet ja teemat

Henkilöt, toimijat

Alkukieli

Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ilmestymisaika

Sivumäärä

331

Kustantaja

Kieli

Kääntäjä

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

330

Kustantaja