Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Hopeanorsu

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Mikko tulee ysillä Jonnan luokalle ja he ihastuvat saman tien. Jonnan ja komean musamaikan välillä on kuitenkin jotain, mistä kukaan ei tiedä.

Lupaathan ettet kerro tästä. Kenellekään!

Jonna on ysillä, musaluokalla. Luokka harjoittelee musikaalia, jonka on säveltänyt Lauri, komea ja nuorekas musamaikka, tyttöjen suosikki. Jonna on lahjakas pianisti, mutta miksi Lauri antaa kevään esitykseen lauluroolin Jonnalle, joka ei ole luokan parhaita laulajia?

Jonna ja hänen kolme luokkatoveriaan ovat verivalan vannoneita ystävyksiä, jotka jakavat keskenään kaiken. On kuitenkin jotain, mitä kukaan ei tiedä.

Isättömällä Jonnalla ja eronneella Laurilla on jo usean vuoden ajan ollut suhde. ”Lupaathan ettet kerro…”, kaikuu Laurin toistuva pyyntö Jonnan korvissa. Ihana ja turvallinen Lauri on ainoa mies Jonnan elämässä. Silti suhteessa on jotain hyvin hämmentävää.

Kun luokalle saapuu Saksassa asunut Miko, Jonna ihastuu ensi kerran. Mutta synkkä salaisuus sitoo häntä. Hopeanorsu, jota Miko kaulassaan kantaa, symboloi kahleista vapautumista. Voiko Miko auttaa vapauttamaan Jonnan?

(WSOY)
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

233

Kustantaja

Kieli