Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Vaihtokaupat

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Kun Olivia aloittaa uudessa koulussa, hän haluaa heti liittyä cheerleading-joukkueeseen ja löytää paljon uusia ystäviä. Sitten hän tapaa kalpean ja mustiin pukeutuvan gootin, Ivyn. Vaaleanpunaista rakastava Olivia ja Ivy ovat keskenään kuin yö ja päivä, mutta he paljastuvat identtisiksi kaksosiksi, jotka on annettu adoptoitaviksi kauan sitten. Tytöt päättävät kokeilla toistensa rooleja vaihtamalla vaatteita. Pian Olivia saa kuitenkin selville salaisuuden: Ivy on vampyyri, eikä hän ole ainoa Franklin Grovessa.

(Lastenkirjallisuusinstituutti)

- - -

Olivia saa selville salaisuuden: hänen siskonsa Ivy on vampyyri ja kuuluu yhteisöön, jonka olemassaolosta ei saa hiiskua kenellekään.

Kun Olivia Abbott muuttaa uudelle paikkakunnalle, hän haluaa ensi töikseen liittyä koulun cheerleading-joukkueeseen ja löytää paljon uusia ystäviä. Sitten hän tapaa Ivy Vegan. Ensi näkemältä kalpea ja mustiin pukeutuva Ivy ja vaaleanpunaista rakastava Olivia ovat keskenään kuin yö ja päivä. Kun tytöt katsovat tarkemmin, mustiksi maalattujen silmien ja huulikimalteen alta paljastuukin, että he ovat identtisiä kaksosia!

Olivia ja Ivy päättävät huijata ihmisiä ja kokeilla toistensa rooleja vaihtamalla paikkoja ja vaatteita. Pian Olivia kuitenkin saa selville salaisuuden. Kaksossiskot eivät sittenkään ole aivan samanlaisia. Ivy on vampyyri. Eikä hän ole ainoa kaupungissa.

(WSOY)
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

209

Kustantaja

Kieli

Sarjamerkintä