Topsi ja tohtori Koirasson

Tyyppi

kuvakirjat
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Topsilla on kaikki hyvin. Se on maailman onnellisin koira, koska sillä on maailman paras Lassi ja ihana perhe. Lassi leikkii Topsin kanssa niin kauan kuin Topsi jaksaa juosta pallon perässä. Joskus kuitenkin tapahtuu jotakin outoa ja kummaa, joka pilaa kaiken kivan. Topsi saa hirveän hepulin, koska sen päässä alkaa surista. Koko maailma menee silloin huljun muljun ja viu vau vou! Surina tekee Topsin hulluksi ja onnettomaksi. Onneksi tohtori Koirasson voi auttaa Topsia, jolla on surinoosi. Topsille annetaan siedätyshoitoa ja hypnoosia Äännetukikeskuksessa.

Topsi ja tohtori Koirasson kertoo rakastamisen ja hyväksymisen tärkeydestä. Epätäydellisessä maailmassa ei kukaan ole täydellinen eikä tarvitsekaan olla. Kuitenkin jokainen tarvitsee perheen ja ystäviä, joiden seurassa saa olla kaikkine omituisuuksineen rakastettu ja hyväksytty.
Topsi ja tohtori Koirasson muistuttaa suvaitsevaisuuden tärkeydestä iloisesti irrotellen. Maija Itkosen kuvitus on ilmeikäs ja humoristista tarinaa täydentävä. Kirjaa on kiva lukea kuunnellen samannimistä Matti Johannes Koivun ja Juha Itkosen & muusikkoystävien cd-levyä.
(Seija Shemeikka/ Sanojen aika)

Kirjallisuudenlaji

Aiheet ja teemat

Alkukieli

Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Kustantaja