Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Nokikätkön ritarit ja Kuuhiisi

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
Kansikuva
Kansikuva
Eri kansikuvat esitetään isoina, kun osoitat tai klikkaat pikkukuvaa.

kuvaus

Nökö-orava, Toivo-siili ja Iiris-hiiri remontoivat Vaahteratuvan keittiötä, kun ne löytävät leivinuunista nyytin, jossa on salaperäisiä karttoja. Kun uunin perältä paljastuu vielä luola, on aika perustaa Ritareiden salaseura - ja seikkailu voi alkaa. Juttu näyttää liittyvän Rottalan kartanoon...

(lastenkirjainstituutti)

- - -

Taidokkaasti kuvitettu, jännittävä ja humoristinenkin pienten lasten satu. Seikkailun ohessa Nokikätkön ritarit oppivat jotakin tärkeää uhrautumisesta.

Nökö-oravan ja Toivo-siilin täytyisi remontoida Vaahteratuvan keittiö. Iiris-hiiri pestautuu apulaiseksi, ja niin on koossa toimelias kolmikko.

Remonttisiivouksen yhteydessä leivinuunista löytyy nyytti, jossa on outoja karttoja. Kun uunin perältä paljastuu vielä salaperäinen luola, asiat näyttävät olevan sen verran poissa tavanomaiselta tolaltaan, että on aika perustaa Ritareiden salareura.

Juttu näyttää liittyvän Rottalan kartanoon, jossa vaarallisen hirviön huhutaan asuvan. Mutta mitä tekemistä Nökön isoveljellä on mysteerin kanssa? Edessä on kunnon seikkailu, jossa on pienille lukijoille sopivasti vauhtia, jännitystä ja huumoria.

(WSOY)
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ilmestymisaika

Sivumäärä

75

Kustantaja

Kääntäjä

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

75

Kustantaja

Kieli