Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Korkeinta velhoutta

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Kahden vaarallisen tehtävän jälkeen Nita ja Kit ovat kokenut velhopari. Heidän taistelunsa Yksinäistä Voimaa vastaan kalpenevat kuitenkin sen seikkailun rinnalla, johon Nitan pikkusisko Dairine heidät johdattaa.

11-vuotias Dairine perehtyy taikuuden saloihin velhokäsikirjan tietokoneversion avulla. Uusista taidoistaan innostunut tyttö haluaa heti lähteä avaruusmatkalle. Tähdeltä toiselle retkeillessään Dairine eksyy oudolle planeetalle toiselle linnunradalle. Siellä häntä odottaa Yksinäinen Voima, kuoleman luoja. Dairine on nuoruutensa ansiosta äärimmäisen vahva velho, mutta vielä kokematon. Niinpä tehtävä, johon hänet on valittu, uhkaa päätyä katastrofiin. Ehtivätkö Nita ja Kit paikalle ennen kuin Dairine saa koko maailmankaikkeuden kaaostilaan?
(WSOY)
Nitan 11-vuotias pikkusisko Dairine perehtyy noituuteen velhokäsikirjan tietokoneversion avulla. Innoissaan uusista taidoistaan Dairine lähtee avaruusmatkalle ja eksyy planeetalle, missä häntä odottaa Yksinäinen Voima, kuoleman luoja. Dairine on nuoruutensa ansiosta hyvin vahva velho, mutta kokematon. Jotta hänen tehtävänsä ei päättyisi katastrofiin, tarvitaan Nitan ja Kitin apua.
(Lastenkirjainstituutti)

Henkilöt, toimijat

Tapahtumapaikat

Alkukieli

Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

252

Kustantaja

Sarjamerkintä