Mitä lukisin seuraavaksi? Kirjastojen Kirjasampo.fi auttaa sinua löytämään kiinnostavat kirjailijat, kirjat ja lukukokemukset.
Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Ponikesä

Tyyppi
romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
kuvaus
Emäntä, isäntä ja Liisa-tyttö asuvat Tuulitaaksossa. Siellä asuu myös eläimiä. Sinne muuttaa Rasmus-poni. Liisa on innoissaan. Emäntää pelottaa se, onko poni kiukkuinen ja hankala hoitaa. Mutta kun hän näkee, kuinka Liisa innostuu, hän innostuu itsekin.

(Arja/Kirjavinkkariyhdistys)

- - -

Ponikesä kertoo erään perheen kesästä pienen vuokraponin Rasmuksen kanssa. Ponin kanssa sattuu monenlaisia kommelluksia ja sen kanssa harrastetaan mm. kärryajelua ja poniagilityä. Kirjasta saa tietoa ponin hoidosta, mutta ennen kaikkea se kertoo hauskalla tavalla siitä, kuinka perheen tytär ja vanhemmat oppivat olemaan ponin kanssa ja ymmärtämään sen käytöstä. Äänikirja sisältyy kirjaan. Kirjaa voi seurata myös vasta lukemaan opettelevat. Kirja soveltuu 7-12-vuotiaille.
Konkreettiset tapahtumapaikat
Alkukieli
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.
julkaisut
Ensimmäinen julkaisu
kyllä
Ilmestymisaika
Sivumäärä
88
Kustantaja
Lisätietoja
1 kirja (88 s. : kuv. ; 18 x 21 cm), 1 CD-äänilevy (MP3).
MP3-tiedostojen toistamiseen CD-levyltä tarvitaan tietokone, jossa on CD-, DVD- tai BD-asema. Jotkin CD-soittimet pystyvät myös toistamaan MP3-levyjä.