Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Ajattelen sinua kuolemaasi saakka

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
Kansikuva
Kansikuva
Kansikuva
Eri kansikuvat esitetään isoina, kun osoitat tai klikkaat pikkukuvaa.

kuvaus

Kepeän kesäinen romaani kertoo kahden naisen kostosta

Pienessä gotlantilaiskylässä on dramaattinen kesä: kolme miestä kuolee muutaman viikon välein. Kuoleman­tapaukset vaikuttavat luonnollisilta, mutta mitä jos ne eivät olekaan?

Vanhassa kappelissa juhlii kaksi naista samppanjaa juoden. Maanläheinen Mirjam on lääkäri ja palannut hiljattain kotisaarelleen vuosien jälkeen. Hänen ystävättärensä Hervor on Mirjamin täydellinen vastakohta. Elämä ei ole kohdellut Mirjamia silkkihansikkain, ja nyt hän on todellakin päättänyt antaa takaisin samalla mitalla. Aseinaan Hervorin salaiset kasviuutteet ja ripaus naisellista juonikkuutta Mirjam toteuttaa kostosuunnitelmansa.

Cedervall kertoo kirjan pohjautuvan naisten lukuisiin keskusteluihin miehistä – aina puheet eivät ole kovin mairittelevia. Kirjan pohjana on myös kiinnostus ajatusten voimaan. Mitä tapahtuu, kun ajatukset halua­vatkin jollekulle pahaa?

Ajattelen sinua kuolemaasi saakka on lämmin ja hauska kertomus kahden erilaisen naisen ystävyydestä ja sen mahdollistamasta kostosta. Teos on valloittanut lukijansa Ruotsissa ja Saksassa: Mirjamin ja Hervorin tarina jatkuu kahdessa seuraavassa kirjassa.
(Atena)
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ilmestymisaika

Sivumäärä

342

Kääntäjä

Sarjamerkintä

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

297

Kustantaja

Kieli