Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Hylätyt

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Jobs ja muut selviytyjät yrittävät voittaa epäluuloisen vaeltajakansan luottamuksen pitkällä marssillaan kohti planeetan arvoitusten alkulähteitä.

Maailmanloppu on tullut… ja mennyt.

Maa on karu, kuiva ja sangen tyly paikka menneisyydestä palanneille selviytyjille. He ovat paitsi tuntematon tekijä maailmassa, jossa yllätyksiä ei kaivata, myös vakava uhka planeetan niukoille ravintoresursseille.

Vaikka Mo’Steel onnistui nousemaan rosvoilijoiden klaanipäälliköksi kukistamalla Hawkin, selviytyjien on vielä uurastettava voittaakseen vaeltajakansan epäluulot. Rosvoilijoiden perinne vaatii, että heimon pitää lähteä pitkälle marssille kohti Pimeää vyöhykettä ja uuden klaanipäällikön mitellä voimiaan petojen jättiläismäistä johtajaa vastaan.

Mutta riittävätkö äly tai nokkelasti sepitetyt tarinat suojelemaan selviytyjiä Maan arvaamattomilta vaaroilta? Vai häviävätkö he sukupuuttoon kuten planeetan muut lajit – yli viisisataa vuotta sitten?
(WSOY)
Mo'Steel onnistuu kukistamaan rosvoilijoiden päällikön Hawkin, mutta hänen on vielä kohdattava pedot, suuret mutanttirotat, jotta hänet tunnustettaisiin klaanipäälliköksi. Muidenkin selviytyjien on ponnisteltava, jotta edes jossakin määrin luottamuksellinen suhde alfojen ja rosvoilijoiden kanssa syntyisi.
(Lastenkirjainstituutti)
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ilmestymisaika

Sivumäärä

165

Kustantaja

Kieli

Kääntäjä

Ensimmäinen julkaisu

kyllä