Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Reckless

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
Kansikuva
Kansikuva
Kansikuva
Eri kansikuvat esitetään isoina, kun osoitat tai klikkaat pikkukuvaa.

kuvaus

Jacobin ja Willin isä on kadonnut oudosti. Isän työhuoneessa on iso peili, josta Jacob on keksinyt tien peilimaailmaan. Eräänä päivänä pikkuveli Will seuraa Jacobia peilin läpi. Mitä tehdä kun pikkuveli alkaa jähmettyä jadekiveksi? Jacobin on keksittävä keino ennen kuin veli katoaa kiveen... Kirja veljellisestä rakkaudesta ja vastuusta omanlaisessaan fantasiamaailmassa. Ei ihan pienimmille alakoululaisille.

(Katri/Kirjavinkkariyhdistys ry)

- - -

Jacobin ja Willin isä John Reckless on salaperäisesti kadonnut. Eräänä yönä Jacob menee isänsä työhuoneeseen ja löytää sieltä isänsä kirjoittaman viestin: "Peili aukeaa vain sille, joka ei näe itseään".

Peilin kautta Jacob joutuu toiseen, ihmeelliseen maailmaan, jossa synkimmät sadut käyvät todeksi. Jacob häipyy uuteen maailmaansa viikoiksi pikkuveljestään Willistä piittaamatta. Jacob onnistuu salaamaan peilintakaisen maailman ja sen salaisuudet veljeltään vuosikausiksi kunnes Will päättääkin seurata häntä. Peilin toisella puolella Williä odottaakin kamala kohtalo.. Onnistuuko Jacob pelastaaman hänet?

Reckless: kiveen kadonnut aloittaa uuden kirjasarjan, jossa Grimmin satujen henki elää!

(Henna / Sivupiiri)

- - -

Jacobin ja Willin isä John Reckless on kadonnut salaperäisellä tavalla. Eräänä yönä Jacob löytää isänsä työhuoneesta tämän kirjoittaman viestin, joka jää vaivaamaan häntä. Peili aukeaa vain sille, joka ei näe itseään, viestissä sanotaan.

Peilin kautta Jacob tulee imaistuksi toiseen, omituisen kiehtovaan maailmaan, ja viikot ja vuodet kuluvat. Hän saattaa kadota maailmaansa viikkokausiksi, uhraamatta ajatustakaan pikkuveljelle.

Kun Will seuraakin veljeään peilin toiselle puolelle, Jacobin vuosia varjelema salaisuus paljastuu. Nyt hänen on pelastettava pikkuveli karmealta kohtalolta: löydettävä keino, jolla pysäyttää Willin muuttuminen kiveksi. Mutta onko jo liian myöhäistä?

Grimmin tarinoitten innoittamana kirjailija vie lukijan taikamaailmaan, joka on täynnä toimintaa ja ihmeellisiä tapahtumia.

(Otava)
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Kieli

Alanimeke

kiveen kadonnut

Ilmestymisaika

Sivumäärä

299

Kieli

Kääntäjä

Lisätietoja

Perustuu Cornelia Funken ja Lionel Wigramin tarinaan

Ilmestymisaika

Sivumäärä

271

Kustantaja

Kieli

Kääntäjä

Sarjamerkintä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

375

Kieli

Kääntäjä

Lisätietoja

Ensimmäinen osa ilman osanumeroa.
Perustuu Cornelia Funken ja Lionel Wigramin tarinaan.

Sarjamerkintä