Iso Heppu ja Rusty Robottipoika

Tyyppi

sarjakuva-albumit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Katso ja vapise Amerikka. Nyt tulee toimintaa! Nyt tulee seikkailua! Nyt tulee Iso Heppu ja Rusty Robottipoika.
Iso Heppu ja Rusty Robottipoika on vuoristorata-ajelu Geof Darrowin ja Frank Millerin mielen läpi, sama pari joka vapisutti sinua rankalla Hard Boiled sarjallaan. Kaikki se mitä muistat kahdeksanvuotiaana katsomistasi hirviöelokuvista löytyy tästä sarjakuvasta, ja vieläpä niin loistokkaan yksityiskohtaisesti kuin olet ikinä uskaltanut toivoa. Geof Darrowin uskomattoman tarkka piirrostyö nappaa kiinni niskavilloista ja heittää keskelle toimintaa, Aioimme liittää tähän albumiin purkillisen rauhoittavia, mutta poliisi ei antanut meille lupaa! Heikkosydämisten kannattaa konsultoida lääkäreidensä kanssa ennen lukemista.

Tämä tarina sopii kaikenikäisille!

[Takakansiteksti]

Godzillan rankempi isoveli nousee Tokionlahdesta heittämään niljakkaan varjonsa nousevan auringon maan ylle. Kun Tokio joutuu rankemman päälle remonttiin, Nipponin pojat heittävät kehiin salaisen aseensa: Rusty Robottipojan. Robottipoika pistää kaiken, ja sitten vähän päälle peliin, mutta kun rahkeet eivät riitä, apuun on kutsuttava amerikan ihme: Iso Heppu! Mureneeko Tokio tuhannen pirstaleeksi, vai pystyvätkö kolmimetrinen peltiukko ja vaahtosammuttimen kokoinen robopoika pelastamaan ihmiskunnan?

Tee elintestamenttisi ja koe Frank Millerin supersankarit henkiin herättävä teksti ja Geof Darrowin mikroskooppisen tarkka piirosjälki! Ultraväkivaltaisen supersankarisarjakuvan uudelle tasolle Hard Boiledillaan kohottaneen parivaljakon Frank Miller - Geof Darrow uusi vavisuttava luomus.

[Like.fi]

Kirjallisuudenlaji

Henkilöt, toimijat

Konkreettiset tapahtumapaikat

Alkukieli

Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Ilmestymisaika

Sivumäärä

67

Kustantaja

Kieli

Kääntäjä