Mitä lukisin seuraavaksi? Kirjastojen Kirjasampo.fi auttaa sinua löytämään kiinnostavat kirjailijat, kirjat ja lukukokemukset.

Uusitalo, Tarja

Synnyinaika
Synnyinpaikka
Opiskelupaikkakunta tai -paikkakunnat
Asuinpaikkakunta tai -paikkakunnat
Koulutus tai tutkinto
Luottamustehtävät ja jäsenyydet
Tekijän käyttämä kieli
Kansallisuus
Maakunta-alue
Teokset
Tyyppi
romaanit
Tyyppi
romaanit
Kirjailijan omat sanat
Asuessani Saksassa puoli vuotta, ryhdyin kirjoittamaan kokemuksiani matkastani sinne ja elämästäni Suomessa. Kirjoittaminen "imaisi" minut matkassaan, ja pian kirjoittelin tunteitani ja huomioita vihkosiin. Ensimmäinen romaanini on osin kooste näistä muistiinpanoista. Pyrin aina kirjoittamaan aiheesta, joka on minulle läheinen tai tärkeä, joko henkilökohtaisesti tai ystävieni kautta. Haluan kirjoittamisellani välittää tuntoja, jotka ovat koskettavat ja ovat todellisia.

Elämä ilman musiikkia on turhaa, ihailen kaikkia musiikin saralla työskenteleviä. Musiikki on minulle tärkeä tunteiden tulkki, kuuntelen sitä myös kirjoittaessani. Motto: Kaikella tapahtuneella on tarkoitus, se ei ehkä selviä heti, mutta varmasti aikanaan.
Elämäkertatietoa
Tarja Marjatta Uusitalo (os. Mattsson) s. 26.01.1963 Savonlinna. Koulutus: Kimpisen lukio Lappeenranta, Lappeenrannan kauppaoppilaitos, LMY-instituutti Sodankylä. Yrittäjä, yo-merkonomi. Asunut useilla paikkakunnilla Pohjois-Suomessa. Nykyinen asuinpaikka Oulu. Lapin Kirjallisuusseuran jäsen. Harrastuksena elokuvat ja musiikki.