Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Kuoleman valttikortit

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Kolmen vuoden takaisen murhan tutkimukset etenevät hienosti. Hoken aikoinaan kiven sisään toimittama tappaja muuttaa asumaan vastapäiseen taloon. Ja Hoken tyttären tukka on sininen. Mutta nyt Hoken on jätettävä entinen elämänsä taakseen ja tekeydyttävä pummiksi.

Käy ilmi, että se ei ole kovinkaan hankalaa. Hoke luopuu tekohampaistaan, lompakostaan ja aseestaan hiostavalla Tamiani Traililla - valtatiellä, joka yhdistää Miamin ja Naplesin alligaattoreita vilisevän Evergladesin. Hoken pomo, apulaispoliisipäällikkö Willie Brownley, on järjestänyt pikku seikkailun valepuvussa. Ja mikä seikkailu siitä syntyykään... Hoke astuu eteläisen Floridan tomuisessa nurkkauksessa haitilaisten siirtotyöläisten, soppakeittiöiden ja unohdettujen prostituoitujen maailmaan. Hän tapaa korventavassa helteessä miehen, joka on lähetetty tappamaan hänet - Evergladesin vaarallisimman pedon….
(Like)

Päähenkilöt

Tapahtumapaikat

Alkukieli

Tekstinäyte

Hän seisoi metsäaukiolla hetken aikaa liikkumatta ja kuunteli, mutta ei kuullut muuta kuin hyönteisten ininän ja ruokaa etsivien metsähiirien rapinaa. Hän taittoi punavihreän rantatuolin kokoon, kiikutti sen mustan avopakettiauton luo ja heitti sen auton lavalle. Hän avasi ohjaushytin matkustajanpuoleisen oven ja kurkotti ottamaan istuimelta paperipussin.
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

240

Kustantaja

Kääntäjä