Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Santiagon unelmat

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
Kansikuva
Kansikuva
Kansikuva
Kansikuva
Kansikuva
Kansikuva
Kansikuva
Eri kansikuvat esitetään isoina, kun osoitat tai klikkaat pikkukuvaa.

kuvaus

Kertomus nuoresta andalusialaisesta paimenesta Santiagosta, joka lähtee toteuttamaan unelmaansa ja etsimään maailman hienoimpia aarteita. Hän suuntaa Espanjasta Tangerin markkinoille, matkaa halki Egyptin aavikon kohti pyramideja, kunnes tapaa alkemistin. Tarina Santiagon matkallaan löytämistä aarteista opettaa meille viisauksista tärkeimmän: kuuntele sydäntäsi, opi tulkitsemaan elämän tiellä olevia merkkejä ja - ennen kaikkea - kurkota kohti unelmiasi.
(Alkemisti)
Paulo Coelhon Santiagon unelmat on yksinkertaisuudessaan viisas, hienostunut ja ajaton kertomus. Se on romaanin mittoihin kasvanut mietelmä, mystiseltä elämänkatsomukseltaan lohdullinen ja valoisa aikuisten satu.
Santiago on andalusialainen paimen, joka uskoo uniin ja ennusmerkkeihin. Nähtyään unen, jossa mittaamattoman arvokas aarre löytyy pyramidien juurelta, nuorukainen myy lammaslaumansa, jättää Espanjan ja suuntaa kohti Egyptiä. Karavaanin matkassa aavikkoa ylittäessään Santiago kohtaa alkemistin, joka opettaa, että jokainen on oman unelmansa herra. Nuorukaisen vaivalloinen matka saa vertauskuvallisen merkityksen. Oppiessaan tulkitsemaan luonnon ennusmerkkejä Santiago oppii tuntemaan itsensä. Santiago oppii myös, että luonnonlaeista vähäisin ei ole rakkaus.
(takakansiteksti Santiagon unelmat)
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ilmestymisaika

Sivumäärä

154

Kustantaja

Kieli

Kääntäjä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

205

Kustantaja

Kieli

Kääntäjä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

180

Kustantaja

Kieli

Kääntäjä

Ensimmäinen julkaisu

kyllä