Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Pikku nukkeni

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Amanda Travis on tumma, kaunis 28-vuotias asianajaja joka inhoaa lempinimiä, ottaa mielellään punaviinihiprakan sopivan ukkomiehen kanssa ja keräilee omia ja muiden aviomiehiä. Hänen huumorinsa on juristin jakkupukuakin mustempaa.
Amandalle voisi ehkä nauraa, jos hän ei suhtautuisi itseensä niin tavattoman vakavasti. Sitä paitsi hän on juuri saanut tietää, että hänen äitinsä on ampunut tuntemattoman miehen torontolaisessa hotellissa. Niin paljon kuin Amanda äitiään halveksuukin, hän ei usko, että tämä olisi tappanut ketään silkasta mielenoikusta. Ja niin vähän kuin häntä haluttaisi lähteä Floridan lämmöstä kylmään pohjolaan, hänen ei auta kuin hypätä koneeseen.
Äiti pysyy vaiti, mutta Amandan tehtäväksi jää selvittää, kuka tuo hotellin aulaan kuollut ihminen oli miehiään. Sitä mukaa, kun ennalta arvaamattomien tapahtumien ketju johdattaa lähemmäksi vastauksia, myös ja äidin tyttären menneisyys paljastuu uudessa valossa.

Joy Fieldingin todentuntuiset jännitysromaanit ovat saaneet lukijoiden kiitosta erityisesti tarkasti ja oivaltavasti kuvatuista naishahmoistaan. Torontossa ja Palm Beachissa asuvan Fieldingin teoksia on suomennettu useita, viimeisimpinä:

Missä olet? (2007)
Valheita ja kuiskauksia (2004)
Puistokadun naiset (2003)
Syrjähyppy (2001)
(takakansiteksti)
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ilmestymisaika

Sivumäärä

373

Kustantaja

Kieli

Kääntäjä

Nimi

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

284

Kieli

Kääntäjä