Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Anna on-line

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
Kansikuva
Kansikuva
Kansikuva
Eri kansikuvat esitetään isoina, kun osoitat tai klikkaat pikkukuvaa.

kuvaus

”Tyttö kuulee, että poika istuu tietokoneen ääressä olohuoneessa. Hän makaa vielä hetken sängyssä ja tuntee olevansa aivan hereillä. Miksi poika on ylhäällä? Hän alkaa pelätä tätä tosissaan. Poika käyttäytyy niin kummallisesti.

Hän hiipii paljain jaloin eteiseen. Lattia tuntuu kylmältä kuin jäätynyt betoni, ja hän kietoo käsivartensa ympärilleen ja hytisee. Hän menee pojan olohuoneeseen. Hän tietää, että tämä istuu siellä tietokoneen ääressä selkä häneen päin; hän ei halua pelästyttää tätä, mutta silti hän hiipii hiljaa, hiljaa. Mitä poika oikein puuhaa?”

Näin alkaa Stefan Nymanin jännittävä romaani Anna online. Tarina, jonka päähenkilöinä ovat Anna, Samuel ja Pentti, kaikki opiskelijoita Turusta.

Kun Samuel ja Anna eivät ole yhdessä, he mesettävät. Yhtenä päivänä Samuel huomaa Annan olevan online, vaikka hänen ei pitäisi olla edes kotona…. Kun Annan viestitkin alkavat toisinaan olla epäselviä, vain kirjaimia peräkkäin, Samuel pelästyy tosissaan.

Samaan aikaan Annan outojen viestien kanssa, ilmestyy naakkoja Samuelin ikkunan taakse suurina parvina. Anna toteaa naakoista, että ne ovat taivaan piraijoita, ja hän jos kuka tietää, mitä se tarkoittaa…..

Anna online on Nymanin esikoisromaani.

(SaVi / Sivupiiri)

- - -

Anna online kertoo kolmesta ystävyksestä: Samuelista, Annasta ja Pentistä. Samuel ja Pentti ovat lapsuudentovereita, Annaan he tutustuvat opiskellessaan Åbo Akademissa. Anna on nainen, jonka kaltaista Samuel ei ole voinut kuvitella tapaavansakaan: salaperäinen, nauravainen, kuvankaunis.

Samuel ja Anna rakastuvat päätä pahkaa, ja heistä tulee erottamaton pari.

Rakastavaisten idylliin hiipii varjoja, kun Pentti ennustaa Samuelille onnettomuuksia unien kirjasta.

Pian Annan asunnossa alkaa tapahtua outoja: lamput rikkoutuvat itsestään, ja joku käyttää Annan tietokonetta, vaikka tämä ei ole lähimaillakaan. Kuka taloon on tunkeutunut? Kohta paljastuu, ettei Anna ole kertonut kaikkea menneisyydestään.

Stefan Nyman on kirjoittanut kihelmöivän jännittävän tarinan kauhun mestareiden henkeen. Anna online on hänen esikoisromaaninsa. Suomennos ilmestyy samaan aikaan kuin Söderströmsin kustantama alkuteos Anna är online.

(Teos)
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

214

Kustantaja

Kieli

Ilmestymisaika

Sivumäärä

220

Kieli

Kääntäjä