Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Rakkaus on mukava tunne

Aikalaisarvio
Aikalaisarvio Arvostelevasta kirjaluettelosta (AKL). Huom., saattaa sisältää juonipaljastuksia!

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Kiitetyn amerikkalaiskirjailijan hilpeä, nykyaikainen viihderomaani perhe-elämän mutkikkaista kuvioista ja rakkaudesta, sen monista hämmentävistä muodoista.

”Eräänä iltapäivänä kaksi vuotta sitten elämäni kääntyi tutusta uomastaan ja muuttui joksikin aikaa elämäksi, josta voi kertoa tarinan…”
Odomin perheen 17-vuotias tytär Lucille löytää eteisen pöydältä viestin, jossa äiti koruttomasti ilmoittaa lähteneensä ”etsimään itseään”. Lucillen ja isä-Warrenin uusi elämä alkaa vauhdilla, kun perheen kuvankaunis tytär Rae pamahtaa äkkiarvaamatta kotiin mukanaan vastaleivottu aviomies Bily McQueen. He odottavat lasta, ja juttu on Raen mielestä kaikkea muuta kuin onnellinen. Hän linnoittautuu vanhaan huoneeseensa saamaan eriasteisia raivokohtauksia, Lucille ja Billy kyräilevät epäluuloisina toisiaan, ja surkuhupaisan hajamielinen Warren on näkevinään vaimonsa milloin missäkin.
Yllätykset seuraavat toistaan, mutta ennen pitkää – ja kaikkein hämmästykseksi – äidin aiheuttamasta kaaoksesta alkaa rakentua uusi järjestys…

Virkistävän suorapuheisesti ja huumorilla Humpreys ravistelee käsityksiä ydin perheestä ja avioliitosta, herättää kysymyksiä lasten ja vanhempien suhteesta, itsenäisyydestä ja vapaudesta.
(takakansiteksti)
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ilmestymisaika

Sivumäärä

292

Kustantaja

Kääntäjä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

251

Kustantaja

Kieli

Ensimmäinen julkaisu

kyllä