Mitä lukisin seuraavaksi? Kirjastojen Kirjasampo.fi auttaa sinua löytämään kiinnostavat kirjailijat, kirjat ja lukukokemukset.
Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Hämärän sylissä

Tyyppi
romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
Kansikuva
Kansikuva
Eri kansikuvat esitetään isoina, kun osoitat tai klikkaat pikkukuvaa.
kuvaus
Paris Gibson juontaa suosittua myöhäisillan radio-ohjelmaa. Hän on kuulijoilleen luotettu ja kallis ystävä, joka toteuttaa heidän musiikkitoiveensa ja antaa arvokkaita neuvoja ongelmissa. Muuten Paris elää lähes erakon elämää jouduttuaan kärsimään menneisyytensä erehdyksistä.
Parisin yksinäisyyden linnake saa kolauksen, kun hän saa uhkaavan soiton yhdeltä kuulijaltaan. “Valentino” aikoo tappaa tyttöystävänsä kolmen päivän kuluessa – ja syyttää siitä Parisia, joka on ohjelmassaan neuvonut tyttöä päättämään suhteensa sairaalloisen omistushaluiseen kumppaniinsa. Yhdessä Austinin poliisin kanssa Paris lähtee jäljittämään Valentinoa, jotta nuoren naisen henki saataisiin pelastetuksi. Yllätyksekseen Paris joutuu tekemään yhteistyötä rikospsykologi Dean Malloyn kanssa, miehen, joka kuuluu hänen onnettomaan menneisyyteensä. Malloyn myötä pintaan nousevat vanhat muistot ja tunteet, joita hän on vuosia yrittänyt paeta. Vähitellen selviää, että myös Valentino tuntee Parisin menneisyyden...
(Tammi)
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.
julkaisut
Ilmestymisaika
Sivumäärä
351
Kustantaja
Kieli
Kääntäjä
Ensimmäinen julkaisu
kyllä
Ilmestymisaika
Sivumäärä
464
Kustantaja
Kääntäjä
Lisätietoja
Ilmestynyt myös Loisto-pokkarina.
Sarjamerkintä