Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Tähtien virta

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
Kansikuva
Kansikuva
Kansikuva
Eri kansikuvat esitetään isoina, kun osoitat tai klikkaat pikkukuvaa.

kuvaus

Olivia MacBriden näyttelijävanhemmat olivat elokuvamaailman unelmapari: heillä oli rahaa, mainetta ja rakkautta. Mutta kun neljävuotias Olivia heräsi eräänä yönä ja näki isänsä seisovan kuolleen äitinsä ruumiin äärellä, pikkutytön onni hajosi sirpaleiksi. Vuosien jälkeen Olivia on haudannut muistot syvälle sisimpäänsä. Mutta hauras tasapaino järkkyy, kun muuan nuori kirjailija ilmoittaa haluavansa kirjoittaa Olivian vanhempien kohtalosta. Vuosien takainen arvoitus ei ole jättänyt Noah Bradya rauhaan - mutta hän huomaa tuntevansa outoa rauhattomuutta myös Olivia MacBriden lähellä. Voisiko menneisyyden kauhuista nousta uusi mahdollisuus? (BTJ)
Olivian näyttelijävanhemmat ovat elokuvamaailman unelmapari: heillä on rahaa, mainetta ja rakkautta. Mutta kun 4-vuotias Olivia herää eräänä yönä ja näkee isänsä seisovan kuolleen äitinsä ruumiin äärellä, hajoaa pikkutytön onnenmaa sirpaleiksi.

Vuodet kuluvat ja Olivia hautaa lapsuusmuistot syvälle sisimpäänsä. Olivian tarkoin varjeltu tasapaino kuitenkin järkkyy, kun muuan nuori kirjailija ilmoittaa haluavansa kirjoittaa kirjan Olivian vanhempien kohtalosta. Miksi tähdet sammuivat? Ja miksi rakkauden täytyy kohdata menneisyyden kauhut ennen täyttymystään?
(Gummerus)

Aiheet ja teemat

Henkilöt, toimijat

Tapahtumapaikat

Konkreettiset tapahtumapaikat

Tarkka aika

Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ilmestymisaika

Sivumäärä

494

Kieli

Kääntäjä

Sarjamerkintä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

423

Kieli

Kääntäjä

Ensimmäinen julkaisu

kyllä