Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Valkoinen tappaja

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

New York: Keskellä yötä, kaatosateen iskeytyessä katuun, 60-luvun asuun sonnustautunut nainen seisoo ovisyvennyksessä ase käsilaukussaan. Hän odottaa senaattoria palaavaksi kotiin.

Washington D.C.: Valkoisessa talossa "kellarina" tunnetun osaston päällikön Blake Johnsonin työpöydällä puhelin pärähtää soimaan. Presidentti haluaa tavata hänet välittömästi.

Lontoo: Pääministeri istuu työhuoneessaan. Hänen ristiriitaiset ajatuksensa kohdistuvat Sean Dilloniin, entiseen terroristiin, tätä nykyä hänen tehokkaimpaan joskaan ei luotettavimpaan avustajaansa.

Tuntematon murhaaja tappaa yksi toisensa jälkeen Erinin pojat -nimisen terroristiryhmän jäseniä. Murhien seuraukset ovat vakavampia kuin kukaan osaa aavistaa. Murhat levittävät tuhon siemeniä: kahden maan hallitukset ovat vaarassa romahtaa, ja Irlannin rauhanprosessi on keskeytymäisillään. Sean Dillonin ja Valkoiseen taloon soluttautuneen Blake Johnsonin on pysäytettävä tappaja ennen kuin se on liian myöhäistä ja helvetti pääsee valloilleen.

Ehkä kaikki on jo liian myöhäistä…Manhattanin yössä hopeahiuksinen nainen hymyilee, asettelee sadehatun mukavammin päähänsä ja astuu kadulle. Neljä on hoidettu, hän ajattelee. Kolme jäljellä…
(Gummerus)
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

296

Kustantaja

Kieli

Kääntäjä

Sarjamerkintä