Mitä lukisin seuraavaksi? Kirjastojen Kirjasampo.fi auttaa sinua löytämään kiinnostavat kirjailijat, kirjat ja lukukokemukset.
Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Silmänräpäys

Tyyppi
romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
kuvaus
Kun opiskelijapoika Seth kohtaa yliopiston kulmilla kauniin Miriamin, hän joutuu hengenvaaraan: tyttö on saudiprinsessa, joka on paennut Yhdysvaltoihin pakkoavioliittoa ja saanut peräänsä voimakkaita vihollisia, jotka ovat valmiita vaikka surmaamaan hänet. Seth ei säikähdä, vaan lähtee tytön turvaksi. Pakomatkalla nämä täysin erilaisten kulttuurien kasvatit joutuvat peilaamaan omia elämänarvojaan toisen näkemyksiä vasten, eikä kulttuurien yhteentörmäyksiltäkään vältytä.

Yhä uudelleen nuoret pelastuvat täpärästi vainoajien kynsistä Sethin poikkeuksellisen älykkyyden ja erikoisen kyvyn avulla. Pakoilu ei kuitenkaan voi jatkua loputtomiin, sillä ihmisviisaudella on rajansa - tarvitaan muutakin... Täpärissä tilanteissa selviää lopulta, kumpaa kannattaa rukoilla: Allahia vai "Jeesuksen" Jumalaa.

Sietämättömän jännittävä romaani vie lukijan Lähi-idän polttaville aavikoille ja amerikkalaiskaupunkien hämärille kujille. Kirjan teemat ovat yhtä vanhoja kuin maa itse... ja yhtä ajankohtaisia kuin päivän uutiset. Todellinen herkkupala hyvän jännityksen ystäville!
(Bookcrossing)
Aiheet ja teemat
Alkukieli
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.
julkaisut
Nimi
Ensimmäinen julkaisu
kyllä
Ilmestymisaika
Sivumäärä
395
Kustantaja
Kääntäjä