Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Sisarten kesken

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
Kansikuva
Kansikuva
Eri kansikuvat esitetään isoina, kun osoitat tai klikkaat pikkukuvaa.

kuvaus

Menneisyyden aiheuttamille haavoille on annettava lupa parantua

Meghann on 42-vuotias asianajaja, joka asuu yksin hulppeassa asunnossa ja ajaa tuliterällä Porschella. Eronneena naisena ja avioerojuristina hänen on vaikea uskoa kestävään rakkauteen. Siksi hän on pyrkinyt välttämään sitoutumista kaikkeen muuhun paitsi työhönsä. Yllättäen hän joutuu työssään hengenvaaralliseen tilanteeseen, jonka jälkeen hänet melkein pakotetaan pitämään lomaa työstään.

Meghannin mielestä hänen nuorempi sisarensa Claire antaa elämänsä valua hukkaan, sillä tämä on keskeyttänyt aikoinaan yliopisto-opintonsa ja ryhtynyt hoitamaan isänsä kanssa vaatimatonta lomakeskusta pienellä paikkakunnalla. Ja nyt, 35-vuotiaana yksinhuoltajaäitinä, Claire aikoo yhtäkkiä mennä naimisiin hiihdonopettaja-kantrilaulajan kanssa vain parin viikon kuluttua ensi tapaamisesta. Häiden lähestyessä sisarusten on vihdoin uskallettava kohdata toisensa rehellisesti ja avoimesti.

Kristin Hannahin uusimman menestysromaanin keskeisenä teemana on monisäikeinen sisarussuhde. Taustalla on vaikea lapsuus rikkinäisessä perheessä, holtiton äiti ja eri isät. Kumpikin kokee tulleensa petetyksi. Nyt molemmat ovat tulleet elämässään risteyskohtaan, ja päästäkseen eteenpäin heidän on katsottava myös taakseen...
(Tammi)

Henkilöt, toimijat

Tapahtumapaikat

Tarkka aika

Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ilmestymisaika

Sivumäärä

390

Kustantaja

Ilmestymisaika

Sivumäärä

534

Kustantaja

Kääntäjä

Ensimmäinen julkaisu

kyllä